Сторінка 8. Лікарі в Києві (метро Палац Україна)
Знайдено 364 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Роман
Скажу коротко ,лікар Анатолій Анатолієвич Метляков- професіонал.Зробив все ,що від нього я очікував.Обстежив, пролікував,перевірив декілька разів резкльтат .Тепер в мене ніде не свербить і не пече ,але на далі буду більш уважніший до своїх партнерок.Дякую лікарю!
Віктор
На консультацію до лікаря уролога Метлякова Анатолія Анатолієвича я попав по попередньому запису.В мене виникла проблема,про яку зазвичай не говорять серед чоловіків. Хотів швидше покінчити з нею, тому звернувся до цього лікаря.Він дуже швидко і якісно провів обстеження,зумі знайти причину та розпочав лікування.Зараз все добре.
26 червеня '18 г.
Лікар Метляков Анатолій Анатолійович - уролог. Спеціалізується на захворюваннях сечостатевої системи. Розробляє комплексні рішення по усуненню запальних і інфекційних патологій. Усуває еректильну дисфункцію, аденому простати і інші захворювання. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
Терапевт, гастроентеролог
Шапошник Ольга Николаевна
Ольга Миколаївна – лікар терапевт, гастроентеролог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Проводить індивідуальні консультації, зняття та розшифрування ЕКГ, консультації перед вакцинацією, оформлення медичних висновків про тимчасову непрацездатність, електронні рецепти та напрямки
Лікар-уролог надає послуги лікування захворювань сечостатевої системи. Виконує такі процедури, як катетеризація сечового міхура у чоловіків і жінок, масаж передміхурової залози, інстиляції в уретру. Проводить лікування гострих запальних захворювань нирок, сечового міхура. Також надає послугу оперативного лікування фімозу.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Куликов Ігор Олександрович спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, запальних процесів малого таза, інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом, лікування безпліддя, порушень менструального функцій і багатьох інших гінекологічних захворювань. Проводить кольпоскопію, різні гінекологічні процедури, аргоноплазменную коагуляцію, конизацию, біопсію. А також УЗД молочних залоз і органів малого тазу.
Кардіохірург
Доктор займається виявленням та лікуванням стабільної і нестабільної стенокардії, інфаркту міокарда та ішемічної хвороби серця. Проводить рентгенконтрастное дослідження з манометром серця, аорти, магістральних і периферійних артерій. Виконує перкутанні коронарні втручання при ІХС і гострим коронарним синдромом.
Лікар-ендоскопіст
Доктор спеціалізується в області ендоскопії та терапії. Проводить відеоезофагогастродуоденоскопію, відеоколоноскопія, хромоендоскопія. Надає першу допомогу при шлунково-кишковій кровотечі. Займається лікуванням виразки шлунка шляхом обколювання медпрепаратами. Також лікує ГРВІ, простудні захворювання, хронічний бронхіт і харчові отруєння.
Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог
Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можу змінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.
Карпенко Анастасія Дмитрівна
26 квітня '26р.
Чудовий лікар, професіонал. Все чітко пояснила, дуже задоволені. Дуже вдячні!
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог, проводить двухенергетичну рентгенівську денситометрію, займається діагностикою та лікуванням остеопорозу, а також інших патологій кістково-м'язової системи.
Гепатолог, Інфекціоніст
Лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні та діагностиці хронічних вірусних і не вірусних гепатитів та цирозів печінки будь-якої етіології. З 2002 р. доктор Янченко успішно виконав понад 500 процедур з узяття біопсії печінки.
Лікар проводить комплексну діагностику зору, спеціалізується на лікуванні глаукоми, катаракти та інших захворювань очей. Виконує біомікроскопію очного дна. Здійснює профілактичні огляди, призначає медикаментозне і апаратне лікування. Підбирає окуляри для зору, консультує з приводу вибору лінз.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-19