Аврахов Олесь Григорович
Уролог, Андролог
Лікар першої категорії
Уролог і андролог першої лікарської категорії, приймає і консультує пацієнтів при симптоматиці хвороб чоловічої репродуктивної та сечовидільної системи. Лікує передчасне сім'явиверження, досліджує питання еректильної дисфункції. Також займається терапією запальних і інфекційних захворювань, включаючи цистит і уретрит.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
Сергій
11 жовтня '16р.
Лікар допоміг мені в вирішенні моєї проблеми. Дуже дякую!!!
- 1986 - 1992 - Лікувальна справа Київський медичний інститут ім. О.О. Богомольця
- 1992 - 1995 - Інтернатура за спеціальності «Урологія» Київський медичний інститут ім. О.О. Богомольця
- 1995 - 1997 - Очна аспірантура з урології
Курси підвищення кваліфікації
- 2017 - ТУ «Вазоренальна гіпертензія» Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
- 2016 - ТУ «Актуальні питання сексології та андрології» Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
- 2015 - Присвоєння першої кваліфікаційної категорії Департамент охорони здоров'я, м. Київ
- 2014 - ПАЦ по урології Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
- 2013 - ТУ «Ендоскопічні методи лікування в урології» Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
- 2012 - Присвоєння другої кваліфікаційної категорії Головне управління охорони здоров'я, м. Київ
- 2011 - ПАЦ по урології Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
- 2011 - Стажування за спеціальністю "Урологія" Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
- 2005 - ПАЦ по урології Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
Лікар-уролог, андролог надає послуги
- консультативний прийом;
- збір анамнезу;
- консервативна терапія;
- корекція порушення фертильності у чоловіків.
Лікар-уролог, андролог займається лікуванням захворювань
- простатит;
- уретрит;