Сторінка 15. Лікарі в Харкові (метро Ярослава Мудрого)

Фільтр: (Знайдено 146 лікарів 7 відгуків)
Знайдено 146 лікарів
7 відгуків
Сортування: (ПІБ)
Евгения
Я очень благодарна клинике и своему доктору Стародубцевой Юлии, я ранее обращалась к психологам, но они мне не помогли и даже в жуткой депрессии отчаялась и пошла к бабке, гадалке( думала что меня кто-то проклял). Я не знаю как но для меня это сработало и я вдруг как ожила, мне было легко общаться с Юлией, она меня не напрягала и как то мягко подтолкнула к моим внутренним изменениям. Так же я прошла курс «Лаборатория счастливых людей» и не пожалела о своём выборе!!! Для меня это было началом моей новой жизни!!! Безмерно благодарна!!!
01 вересня '20 г.
Екатерина
Спасибо Юлии Стародубцевой, сразу после приема стало легче и светлее, сразу почувствовалась забота и внимание, и конечно же профессиональный подход !
Анжела
Врач специалист своего дела, все по факту ничего лишнего...побольше таких врачей
Полина
Юлия Андреевна - хороший специалист, благодаря ей, моя сестра теперь душевно здорова. Стародубцевой удалось ее вернуть к нормальной жизни. Огромное вам спасибо.
30 грудня '19 г.
Лікар проводить кольпоскопію, УЗ-діагностику, консультативний прийом. Проводить діагностику та лікування таких захворювань, як порушення менструального циклу, запальні захворювання органів малого тазу та зовнішніх статевих органів, папіломи статевих органів, захворювання шийки матки, доброякісні захворювання матки та яєчників.
Психіатр
Проводить консультативний прийом, спеціалізується на лікуванні неврозів.
Психіатр
Спеціалізується на лікуванні шизофренії, епілепсії, психозів різного генезу, розладів пам'яті, невротичних розладів. Має 3 грамоти облздороввідділу (2006р., 2009р., 2017р.), 2 подяки облздороввідділу, щомісяця відвідує наукові конференції, асоціації психіатрів. Доктор проводить індивідуальні та сімейні консультації.
Консультація 2500/1500 грн.
Психіатр, дитячий психіатр
Досвідчений та уважний лікар. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні розладів психіки та поведінки у дорослих та дітей, порушення сну, панічних атак у дорослих.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-28
Клінічний психолог, практичний психолог
Уролог, лікар УЗД
Лікар проводить урологічні обстеження та втручання, забір аналізів. Проводить комплексне лікування та ведення хворих з урологічними захворюваннями різної етіології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-28
Консультація 500/450 грн.