Штилік Людмила Олегівна
Дієтолог-нутриціолог
Лікар першої категорії
Проводить комплексну (електропунктурну) діагностику функціонального стану 5 систем організму і 12 внутрішніх органів. При цій системі виявляються найслабші місця в організмі, які потребують підтримки і відновлення. Також на консультації ви дізнаєтеся ваш склад тіла по 9 параметрам. Згідно ваших даних буде складена програма відновлення та корекції. Завдяки такому підходу знижується ризик розвитку (поліпшується стан) таких захворювань як: ожиріння, гіпертонічна хвороба, остеопороз, подагра, цукровий діабет, порушення роботи шлунково-кишкового тракту, жовчокам'яна хвороба, алергія, панкреатит та інші захворювання. Дана діагностика може бути застосована від 4-х - 95 років, незалежно від статі і фізичної активності. Дієтологія - це наука дозволяє звичайними продуктами, спеціями, вітамінами, овочами, повернути і зберегти вам здоров'я і активність. При цьому не голодувати, а насолоджуватися смачними стравами!
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Дмитрий Ю.
14 лютого '20р.
У мене зайва вага. Давно мрію схуднути, але без правильної дієти, я вже в цьому переконалася, мені це не вдасться. Звернулася за професійною порадою до цього лікаря. Вона врахувала усі мої індивідуальні особливості, та склала план харчування. Дякую!
nandini
02 лютого '20р.
Я давно уже хотів зайнятися спортом. Одні фізичні навантаження це звісно добре, але разом з ти потрібно правильно харчуватися. З цим питанням я вирішив звернутися до спеціаліста. лікар розписала мені детальну дієту. Рекомендую!
Виктория и дочка Катерина
14 лютого '22р.
Была на консультации ради дочки, но узнала для себя очень много интересного и полезного. Кстати врач ещё замеряла ребёнку PH слюни и мочи. И рассказала, что нужно чтобы наладить работу систем органов, дала перечень продуктов и рецепты. Врач очень приятная и понятно все объясняет. Спасибо за консультацию
Ольга Ш.
24 червеня '21р.
Меня зовут Оля, я с села Широкое. Впервые пришла к Людмила на консультацию еще 18 апреля. На протяжении 2-х месяцев несколько раз была на повторной консультации. Результат меня очень радует. Так как за 2 месяца я похудела на 11кг. У меня шикарно ушли объемы в бедрах на 12см и в животе на 14см. Еще у меня перестало скакать давление и хватать судорги. Сейчас очень много энергии. Знаю, что нужно еще скинуть 8-10кг. Поэтому я в процессе. Что касается программы похудения. Людмила Штылик мне ее проффесионально подобрала. И на каждом приеме у меня был "минус от 1-2кг". Людмила Благодарю, что Вы есть !
Кристина Черн.
24 червеня '21р.
Хочу сказать пару слов о данной консультации. Я была 05 мая 2021г. первый раз. У меня лишних 8-10кг. Я была приятно удивлена так как меня замеряли на весах - анализаторах тела. А потом еще на одном приборе, который показал какие процессы в организме тормозят вес. Оказалось, что моя поджелудка и желчный нуждаются в поддержке. Людмила порекомендовала мне фито препараты. Также мне на консультации составили программу питания по моему графику работы. Я очень довольна, так как за 1,5 месяца у меня уже минус 6кг. Благодарю.
Анастасия
16 квітня '21р.
Я в положении, и у меня сахарный диабет. Была на приеме у врача Штылик Людмила. Прием был более 1 часа. На приеме разобрали все основные продукты для нормализации сахара. Получила книгу. А также мне расписали программу питания на месяц. Очень много важной информации. Благодарю. Рекомендую
- 2006 р. — НМУ імені О. О. Богомольця, лікувальна справа.
Курси підвищення кваліфікації
- Курс "Практична дієтологія та нутриціологія".
Участь в асоціаціях
- Член Асоціації Превентивної та Антиейджинг медицини.
Лікар дієтолог-нутриціолог надає послуги
- електропунктурна діагностика 5 систем організму (Дихальна система, Травна система, анатомічні, серцево судинна система, нервова система)
- комплексна діагностика складу тіла;
- корекція раціону харчування з урахуванням фізичного навантаження і стану здоров'я;
- програма харчування для: жінок, чоловіків, дітей, спортсменів..
Лікар дієтолог-нутриціолог займається лікуванням захворювань
- ожиріння;
- подагра;
- остеопороз;
- худоба;
- виснаження.
- порушення роботи шлунково-кишкового тракту
- жовчокам'яна хвороба
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Берестейская
Вокзальная