Сторінка 5. Холтерівське (добове) моніторування ЕКГ в Києві

6,0
Знайдено 123 клініки

Сб Нед Цілодобово
ІННА
Драган Марія Михайлівна, це найкращий у світі лікар!
Вероника
Прекрасный кардиолог и администратор
Зоя Борисовна
Хочу поблагодарить коллектив клиники Doktor Home за их самоотверженный труд. Мы с мужем перенесли ковид, а помощь в выздоровлении врачей и медсестёр огромна.Было не только тщательное обследование каждого из нас. Капельницы,медикаменты, постоянный контроль давления, кардиограммы и пр. Иногда им приходилось приезжать поздно вечером, не считаясь с личным временем. Все было поставлено на наше полное выздоровление. И хочу отметить не только истинный профессионализм, но и такт, теплоту, исходящие от этих прекрасных людей в белых халатах. Низкий поклон Марии Михайловне Драган, Наталье Ивановне Деркач. У вас действительно надежные руки.
Александр
Для ковида возраст у меня критический. 79. В начале ноября обратился в ближайшую клинику. Определили: он. Но дома не лечат. Если  будет хуже - вызывайте скорую. Четыре дня промучился,  температура 38,5 - 39. Нагуглил клинику, которая выезжает домой к ковидным. Это и была Доктор Хоум. Врач приехала быстро.  Доктор, умеющий диагностировать на слух, нынче редкость. Убедился, что в состоянии легких Ирина Николаевна стетоскопом разбирается так, что рентген отдыхает. С ковидом надо действовать быстро. Так и было. Приехала медсестра. Все, что нужно, с собой, вплоть до капельницы. Каковую тут же поставила. Взяла анализы, назавтра  по телефону сообщили результаты. Уже на следующий день стало легче. Параллельно лечили пневмонию, а когда в виде дополнительной услуги от ковида  воспалились суставы правой руки и ноги, их тоже. Лечили недели две, пока не убедились по результатам анализа, что ковид сдался. Сейчас еще достает  кашель, но терпимо. Успокоили: отстанет, но нескоро. Назначили лечение. После прочитал: мог легко добраться до ИВЛ а то коньки отбросить, если б не профессионализм врача и медсестры этой клиники. Спасибо им. Попавшим в беду рекомендую, не пожалеете.
Хочу тоже оставить отзыв! Была на приёме у доктора Драган ММ. Очень внимательно выслушала и провела осмотр. Спасибо и доктору и персоналу клиники.
Полина
Отличная клиника. Вежливый и приветливый персонал. Особая благодарность педиатру Сыротюк Надежде Романовне, быстро поставила диагноз и выписала адекватное щадящее лечение. Очень понравилось, что по истечению лечения позвонили и спросили как у нас дела. Раньше такого не встречала) Клинику однозначно рекомендую.
Київ вул. Ділова, 5 Б, пов. 2, оф. 205
м.Олімпійська15 40
  • Холтер 1 200
Київ вул. Сергія Данченка, 32 Б , Куренівка
м.Почайна68 15 м.Оболонь68 12 м.Сирець42 14
Доктор Хоум (Doctor Home) - центр здоров'я для всієї родини. Кожен пацієнт може отримати висококваліфіковану медичну допомогу вдома, в клініці або онлайн. Doctor Home надає послуги для всієї родини - як для дітей в перший рік життя, так і для осіб поважного віку.
Київ вул. Володимирська, 81-а
м.Площа Українських героїв10 5
Центр гінекології та урології "ОМЕГА-КИЇВ" спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивної системи чоловіків та жінок.
  • Добове спостереження за ЕКГ за Холтером та артеріальним тиском 1 400
  • Добове спостереження ЕКГ за Холтером 900
Київ вул. Євгена Чикаленка (Пушкінська), 45/2
м.Площа Українських героїв1 5 м.Театральна9 4 м.Палац спорту7 7
Основна спеціалізація діагностичного центру Medicinе group - проведення ульразвукових досліджень, дуплексного сканування та ехокардіографії. При проведенні УЗ-діагностики спеціалісти центра використовують сучасну апаратуру моделі SonoScape S6. За бажжаням пацієнта дослідження можуть проводитись анонімно.
  • Холтеровський моніторинг ЕКГ 1 200
6,1
Відділення клініки "Гармонія здоров'я" на правому березі має широку спеціалізацію, займається діагностикою та лікуванням патологій у всіх сферах медицини. Філія працює з 2014 року. Фахівці клініки надають такі послуги: масаж різних видів; лабораторні аналізи: сечі; крові; спермограма; копрограма; ультразвукова діагностика; післяопераційна реабілітація;...
  • Моніторинг ЕКГ по Холтеру (24 години) 1 410
6,0
Київ вул. М. Закревського, 47, 2 поверх
р.Деснянський
Багатопрофільний медичний центр "Закревського 47" надає широкий перелік медичних послуг в різних областях медицини.
  • Холтерівське моніторування ЕКГ+АТ з описом (1 доба) 1 600
  • Холтерівське моніторування ЕКГ з описом (1 доба) 1 100
  • Холтерівське моніторування АТ з описом (1 доба) 900
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська6 5 м.Звіринецька14 10 м.Палац Україна31 17
Медичний центр "Здравиця" — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і...
Вита Медикал
5,2
Київ вул. Зої Гайдай, 5
м.Мінська13 3 м.Героїв Дніпра17 2
Київський медичний центр "Віта Медікал" є багатопрофільним, в ньому ведуть прийом лікарі багатьох спеціальностей, серед яких доктори медичних наук, лікарі вищої категорії. Пацієнтам надаються послуги наступних категорій: електрокардіограма з розшифровкою; апаратне вимірювання пульсу і тиску; добове зняття електрокардіограми; фіброколоноскопії; ФГДС;...
2,1
Київ пров. Будівельників, 4 (новий вихід з метро "Дарниця")
м.Дарниця13 6 м.Лісова44 9
Багатопрофільна клініка "Меддіагностика" забезпечує можливість проходження багатьох діагностичних та лікувальних процедур. Медичний центр працює вже більше 36 років. В центрі трудяться тільки висококваліфіковані спеціалісти, у тому числі лікарі вищої категорії, доктора медичний наук.
6,2
Київ вул. Шовковична, 34в
р.Печерський
Багатопрофільна лікувально - діагностична клініка сімейної медицини "Здоров'я столиці" - це приватна амбулаторія високого стандарту обслуговування, орієнтована на максимальну зручність для клієнта, що надає широкий спектр медичних послуг на власній базі з залученням професійних, досвідчених фахівців різних спеціальностей.