Гінекологи у Тернополі
| Консультація акушера-гінеколога в кліниці «Оксфорд медікал (Oxford Medical) на Руській» | 780 |
| Консультація акушера-гінеколога в клініці «Oxford Medical» | 780 |
| Консультація гінеколога в кліниці «Шпиталь Шептицького у Тернополі» | 650 |
Знайдено 4 лікаря
Фах
Наукова ступінь
Категорія
Оксана
Робила УЗД на виявлення позаматкової вагітності у цієї лікарки. Додатково взяли оплату за консультацію, якої не було. І ще сказала здати кров для впевненості, хоча як виявилося, вже після здачі аналізу, що овуляція і місячні у мене будуть ще не скоро (я годуюча мама). То ж я не зрозуміла - чи це настільки непрофесійний лікар і не знає, що без овуляції не може бути ніякої вагітності, чи то не довіряє своїм результатам УЗД, чи це просто викачування грошей. За аналіз крові заплатила вдвічі більше, ніж коштує в Сінево. І в загальному УЗД мені коштувало 500 грн.
27 квітня '17 г.
Ірина
Приємна та уважна лікарка.
Кожного вислухає і дає правильну пораду. Я з сестрою спостерігаюся у Галини Володимирівни вже тривалий час. І на обліку по вагітності в неї була . Рекомендую як хорошого спеціаліста
06 листопада '17 г.
Галина
Дуже хороший лікар.Звертайтесь до Ірини Ігорівни
13 липня '17 г.
Альона
лікар від бога. Приємна в спілкуванні.
11 квітня '18 г.
Вера
Большое спасибо! Я наблюдалась у Светланы во время первой беременности. Светлана хороший специалист и замечательный человек, профессионал в своей сфере. К сожалению, Светлана переехала из Львова в Тернополь. Спасибо, Вам, за вашу работу!
Гінеколог
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою гінекологічних захворювань. Консультує з приводу підбору контрацепції. Лікує сальпінгіт, ендометрит, різні патології шийки матки, кісти яєчників, ендометріоз, клімакс. В роботі використовує сучасні методики.
вул. Качали, 5
Гінеколог
Лікар-гінеколог контролює стан органів малого таза, гормональний баланс, репродуктивну функцію та перебіг вагітності. Звернутися до гінеколога рекомендовано у випадках: болю або дискомфорту внизу живота; порушень менструального циклу; патологічних виділень; планування вагітності або труднощів із зачаттям; необхідності профілактичного огляду (1 раз на рік). Регулярний контроль дозволяє підтримувати жіноче здоров’я та своєчасно виявляти захворювання.
вул. Качали, 5
Ковальчук Юлія Леонідівна
пр-т Степана Бандери, 41
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Верещагіна Тетяна Валеріївна
Висококваліфікований лікар, індивідуальний підхід до кожної пацієнтки, забезпечує ефективність лікування, використання сучасного обладнання, точність діагностики, безпека процедур.
широкий спектр необхідних досліджень в одному місці — від первинної консультації з комплексом УЗД та забору аналізів до стаціонарного лікування та оперативного втручання.
Консультація від 800 грн
вул. Текстильна, 8 А