Медичний манікюр у Львові (Шевченківський район) (відкриті по нед. клініки)

Знайдена 1 клініка

Сб Нед
Катерина
Все було як завжди – професійно і в задоволення. Дуже тішить результат – значно покращився стан нігтів. Дякую!
Мар’яна
Все сподобалось- пунктуальність, привітність ваших співробітників і якість роботи. Обов’язково прийду до вас ще!
Вікторія
Моя рекомендація- Людмила чудовий спеціаліст, яка завжди помічає дрібнички та турбується про мій комфорт. Повністю задоволена
Була у Центрі «Твоя Стопа» - усе сподобалось: якість роботи майстра , його обізнаність і постійне пояснення проблеми , охайність та чистота. Маю з чим порівняти, обираю вас. Дякую за роботу та до зустрічі!
Львів вул. Мазепи, 25 (А,Д)
р.Шевченківський
Центр подології «Твоя Стопа» — сучасний медичний заклад, що спеціалізується на комплексному догляді за стопами. Ми поєднуємо професійний підхід із сучасними технологіями для ефективного лікування та профілактики подологічних проблем.
  • Манікюр: Зняття покриття (звичайний лак) 100
  • Манікюр: Зняття покриття (гель-лак) 200
  • Манікюр: Покриття лаком 200
  • Манікюр 600
  • Манікюр: Обробка 1 нігтя рука 500

Медичний манікюр в лікарнях в інших районах Львова

Львів вул. Юрія Руфа, 4
р.Личаківський