Сторінка 2. Терапевти в Житомирі

Владимир
Спасибо за восстановление здоровья!
Антоніна
Знав, що Галицька найкращий спеціаліст, бо мені її так порекомендували, але все одно був щиро здивований її професіоналізмом. Більш досвідченого і відповідального лікаря не можна жадати. Дякую!
28 вересня '16 г.
Дмитрий
Хороший врач. Все понимает с полуслова. Спасибо за все!
11 вересня '16 г.
Лілія
Як терапевт Розживіна відмінно себе показала. Помітно, що лікар з досвідом і глибокими знаннями. Мені вона діагноз відразу поставила, потім все одно на аналізи відправила, щоб не було ніяких сумнівів. Все підтвердилося. Курс лікування пройшла. Одужала.
Вика
Головные боли больше не беспокоят, и все благодаря Вам! Очень благодарна!
27 травня '16 г.
Руслан
Були проблеми із зайвою вагою. Звернувся до Терещук, вона мені прописала індивідуальну дієту, рекомендації по фізичному навантаженню. Вже є перші позитивні результати. Продовжуємо працювати з доктором!
03 вересня '16 г.
Гастроентеролог, пульмонолог, ревматолог, терапевт
Вікторія Вікторівна - гастроентеролог, пульмонолог, ревматолог, терапевт, лікар з досвідом роботи, спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні широкого спектру хвороб, включаючи гастрити, виразкову хворобу, захворювання кишечника (коліт, ентерит), проблем з жовчним міхуром та печінкою. Володіє сучасними методами діагностики, такими як ендоскопія, УЗД, лабораторні дослідження, і успішно застосовує комплексні схеми лікування, що включають медикаментозну терапію та дієтологічні рекомендації