Приватні лікарі в Житомирі

Фільтр: (Знайдено 107 лікарів 5 відгуків) Сортування: (ПІБ)
Чудовий та чуйний спеціаліст. Завжди вислухає, дуже уважна, заспокоїть, коли треба, і ніколи не залякує,як деякі лікарі,що виходиш і не знаєш,що тобі далі роботи
Вікторія
Просто неймовірна спеціалістка! Вперше на прийомі я відчувала себе так комфортно.
Олександра
Звернулася до цього фахівця для профілактичного огляду. Мені сподобалося ввічливе ставлення і індивідуальний підхід лікаря до пацієнтів. Лікар мене вислухав, задавала необхідні питання. Все детально пояснила, простою мовою, зрозумілою для звичайної людини, дала необхідні рекомендацій. Мар'яна Ігорівна здалася мені чуйною, дуже уважною та професійним лікарем. При необхідності буду звертатися до неї і рекомендувати її своїм знайомим і близьким.
17 грудня '19 г.
Олег
Так вийшло - відколовся шматочок зуба. Лікування зубыв довіряю тільки Тетяні Вікторівні. Вона не підвела і цього разу, все зробила безболісно, акуратно, ніякого дискомфорту.
25 жовтня '16 г.
Лікар спеціалізується на питаннях планування та ведення вагітності. Займається корекцією безпліддя, відновлює менструальний цикл. Готує організм до періоду вагітності, лікує запальні та інфекційні захворювання. Приймає вагітних, оцінює їх загальний стан. Надає комплексну підтримку у післяпологовий період, усуває травми та ускладнення.
Лікар Єгоренкова Тетяна Вікторівна спеціалізується в області стоматології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з захворюваннями зубів, ротової порожнини. Лікар займається пломбуванням та лікуванням зубів, кореневих каналів, карієсу, пульпіту, флюсу, парадонтозу, періодонтиту. Спеціалізується на лікуванні катарального, афтозного та виразкового стоматиту.
Житомир вул. Хлібна, 25
Ортопед-травматолог
УЗД-спеціаліст
Інна Анатоліївна спеціалізується на ультразвуковій діагностиці органів та систем. віконує УЗД молочних залоз, простати, щитовидної залози, органів малого тазу, ортанів черевної порожнини та ін.
Анестезіолог
Лікар УЗД
Лікар функціональної діагностики
Житомир вул. Любарська, 4
Кардіолог
Репродуктолог
Бенедичук Юрий Владимирович - лікар репродуктолог. Кандидат медичних наук. Спеціалізується в області репродуктології. Проводить діагностику і лікування безпліддя із застосуванням допоміжних репродуктивних технологій, ведення вагітності у жінок групи високого перинатального ризику, гістероскопію. Має навики в області гінекологічної ендокринології та перинатальної психології.
Житомир пров. Меблевий, 3 А