Сторінка 3. Приватні лікарі у Тернополі

Марія Вітишин
мені сподобалася і атмосфера і обслуговування.робила узд обох колін 250грн.лікар все розказав.його опис збігся з описом лікаря Тхорик О що по Пирогова.тобто професійність лікарів на одному рівні.ціна в Оксфорді краща.чистота і обслуга переважає в Оксфорді.
19 квітня '19 г.
Mary Marysiuk
Сподобалось:клініка , яка спеціалізується на багатьох відділеннях . Сюди можна звернутися з будь якою проблемою Подобається, що в клініці чисто та охайно, видно і помітно сервіс та стерильність. Робила тут узд, спеціалісти -професіонали своєї справи. Все було швидко та якісно з гарними та приємними емоціями Не треба чекати в чергах Ціни доступні
25 квітня '19 г.
Іванка
Коли мені призначили УЗД, обирала місце де його зробити за декількими параметрами, один з яких був досвід лікаря. Тому обрала саме цього спеціаліста. Сама процедура займає десь 15 хвилин, ще хвилин 10 лікар друкує результати. Все швидко, сучасно,. На всі мої питання я отримала відповіді.
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області ультразвукової діагностики. Проводить ультразвукове дослідження органів черевної порожнини і малого тазу, щитовидної залози, нирок, печінки, підшлункової залози, сечового міхура, молочних залоз, апендикса, судин шиї та голови, лімфовузлів, м’яких тканин, органів калитки, простати тощо. Бере участь у міжнародних конференціях та семінарах.
Кардіолог
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням серцево-судинних захворювань. Виконує кардіограму, ехокардіоскопію. Лікує гіпертонію, артеріальну гіпертензію, стенокардію, серцеву недостатність, вроджені та набуті вади серця. В роботі використовує сучасні методики.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектра ЛОР-патологій. Лікує хронічний тонзиліт, синусит, риніт, отит, гайморит та інші захворювання. Швидко та безболісно видаляє чужорідні тіла та сірчані пробки. Приймає пацієнтів з носовими кровотечами та зниженням слуху.
Ревматолог
Є автором та співавтором близько 100 навчально-методичних та наукових публікацій, серед яких 4 патенти на корисну модель, 2 посібники.
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Лікар проводить діагностику та лікування ішемічної хвороби серця, арт. гіпертензії, порушень серцевого ритму та провідності, кардіоміопатій та міокардиту, серцевої недостатності. Надає послугу ведення пацієнтів після операцій на клапанах серця та інтервенційних втручань.
Лікар-ендоскопіст
Доктор Гарасимчук Юрій Михайлович спеціаліст вищої категорії. Спеціалізується в галузі хірургії та ендоскопії. Надає послуги в проведенні обстежень стравоходу, шлунка, дванадцятипалої кишки, товстого кишечника, огляду бронхів. Визначає рівень кислотності шлункового соку. Виконує забір матеріалу для цитологічного і гістологічного дослідження. Займається експрес-діагностикою Helicobacter Pylori. Глава відокремленого підрозділу ВГО «Асоціація лікарів ендоскопістів України» в Тернопільській області.
Сімейний лікар
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23
УЗД-фахівець
Спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики, а саме: УЗД судин шиї та голови, УЗД органів черевної порожнини, УЗД нирок та наднирників, УЗД щитоподібної залози, УЗД легень, УЗД серця тощо.
Психіатр, психотерапевт
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-23
Лікар Гуменюк Світлана Вікторівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань органа зору, пропонує пацієнтам консультації лікаря-офтальмолога. Діагностує профільні захворювання, проводить лікування хвороб сітківки та зорового нерва, катаракту та глаукому. Займається корекцією аномалії рефракції. Спеціалізується на виконанні процедур YAG-дисцизії та кріоретинопексії.