Сторінка 3. Приватні лікарі у Тернополі

Фільтр: (Знайдено 88 лікарів 7 відгуків) Сортування
Оксана
Народжувала обох донечок у цього лікаря. Жодних скарг немає. Дуже гарно відноситься до пацієнтів, завжди пояснює зрозуміло і доступно. Усім знайомим раджу лиш цього лікаря!
Оксана
Народжувала в цього лікаря, я не домовлялась про роди Людмила Іванівна віднеслась до мене дуже добре я чула по відгуках що лікар від Бога,і я підтверджуюю дуже добра чуйна людина.
Vasya
Мені все сподобалося! Дуже товариський, доброзичливий і приємний лікар. Хороша клініка. Прийом в комфортній, невимушеній обстановці, одним словом все на висоті! Виконуючи поради, які надав лікар, почуваю себе добре. Дякую!
Наира
Лікар дуже приємна людина. Надала слушні рекомендації, чітко призначила курс лікування і додаткові аналізи. Мені все сподобалося. після отримання результатів додаткових обстежень піду на повторний прийом, і тільки до цього лікаря!
Гастроэнтеролог
Лікар Сівірін Інна Олександрівна має 14-річний досвід, гастроентеролог, має першу категорію. Фахівець надає послуги з первинної діагностики та подальшого спостереження при хронічних захворюваннях, дає рекомендації щодо харчування, що необхідно для попередження загострення патології. До компетенції лікаря входить лікування гастриту, панкреатиту, дискінезії жовчовидільних шляхів, холециститу, коліту, виразкового ураження слизової оболонки шлунково-кишкового тракту, гепатиту, дуоденіту, порушень мікрофлори кишечника.
Гінеколог
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою гінекологічних захворювань. Консультує з приводу підбору контрацепції. Лікує сальпінгіт, ендометрит, різні патології шийки матки, кісти яєчників, ендометріоз, клімакс. В роботі використовує сучасні методики.
Хірург
Лікує запальні захворювання м’яких тканин, гострий та хронічний панкреатиту та їх ускладнення. Має наукові роботи з галузі панкреатологія, ургентна хірургія, в тому числі, у базі Scopus.
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23
Кардіолог
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням серцево-судинних захворювань. Виконує кардіограму, ехокардіоскопію. Лікує гіпертонію, артеріальну гіпертензію, стенокардію, серцеву недостатність, вроджені та набуті вади серця. В роботі використовує сучасні методики.
Нейрохірург
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Лікар проводить діагностику та лікування ішемічної хвороби серця, арт. гіпертензії, порушень серцевого ритму та провідності, кардіоміопатій та міокардиту, серцевої недостатності. Надає послугу ведення пацієнтів після операцій на клапанах серця та інтервенційних втручань.
Терапевт, кардіолог
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії захворювань терапевтичного профілю. Виконує електрокардіографію, займається розшифровкою результатів дослідження. Лікує стенокардію, аритмію, атеросклероз, пневмонію, хронічний бронхіт, анемію, ГРВІ, грип, харчові отруєння, шкірні висипання.
Ревматолог
Є автором та співавтором близько 100 навчально-методичних та наукових публікацій, серед яких 4 патенти на корисну модель, 2 посібники.
Сімейний лікар
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23
УЗД-фахівець
Спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики, а саме: УЗД судин шиї та голови, УЗД органів черевної порожнини, УЗД нирок та наднирників, УЗД щитоподібної залози, УЗД легень, УЗД серця тощо.