Сторінка 2. Приватні лікарі у Тернополі

Мирон
Добрий день, Вам. Був на консультації по урології у Паршина В.А.. Після відвідин залишилися тільки позитивні емоції, поставився з розумінням до проблеми. Бажаю успіхів у роботі. Подякував.
09 травня '19 г.
Вася
Геморой лікують добре. Коли сам зіткнулася з цією заразою, то відразу згадав реклами про Реліф и про Оксфорд Медікал яка на кожному кроці в тернополі. Мені дуже допоміг і сподобався як людина лікар зовнішній вигляд дуже простий я представляв проктолога клініки такого рівня трохи по іншому, але коли приступив до розмови одразу зрозумів, що тримають його тут за розумну голову. Ось мені 31 рік, не маю вредних привичок, не розумію звідки взявся геморой? А лікуваті треба! оксфорд рекомендую
Олег
Хочу висловити подяку лікарю Паршину В,А. Повернув мене, так би мовити, до нормального здорового життя. За найкоротші терміни вирішили мою проблему. Реально вдячний.
С.С.Ю.
У МЦ « Оксфорд Медікал» м.Тернопіль, проходив лікування та операцію по проктології. Мав четверту ступінь геморою. Провів операцію на гемороїдальні вузли. Все пройшло добре, одужав, самопочуття прекрасне!!!!!! Медперсонал доброзичливий і ввічливий, черг немає. Прийом проходить спокійно, нікуди не поспішаючи. Лікар приділяє достатньо часу для консультації, все детально і доступно пояснює, докладно описав суть проблеми і дав хороші вказівки і рекомендації, виявив повагу і порядність. Хочу особисто висловити подяку лікарю Паршину Володимиру Анатолійовичу за його, чуйність, доброзичливість, порядність, висококваліфікованість якому не страшно довірити своє здоров'я. Клініка і лікарі на хорошому рівні!! Всім задоволений і всім раджу
05 листопада '18 г.
Уролог-андролог
Лікар Паршин Володимир Анатолійович займається питаннями урологічного, хірургічного та проктологічного характеру, спеціалізується на лікуванні хвороб репродуктивної та сечостатевої систем. Володіє сучасними хірургічними маніпуляціями, які допомагають без наркозу, післяопераційного періоду та за короткий час забути за проктологічні, урологічні чи хірургічні проблеми. Лікар постійно вдосконалюється та відвідує різноманітні семінари, майстер-класи, конференції.
Тернопіль вул. Руська, 17
Ортопед-травматолог
Дерматолог, Дитячий дерматолог
Лікар вищої категорії спеціалізується в області дерматології. Приймає дорослих і дітей. Лікує розацеа, акне, алергічний, контактний і атопічний дерматити та безліч інших дерматологічних захворювань. Виконує дерматоскопію, діагностику за допомогою лампи Вуда. Проводить видалення папілом, бородавок за допомогою методу «Дарсонваль». В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Невролог дитячий
Тернопіль вул. Руська, 17
Косметолог, трихолог
Лікар Пінчук Анна Федорівна – косметолог. Спеціалізується на відновленні структури шкірних покривів. Розробляє індивідуальні схеми терапії. Володіє усіма косметологічними методиками. Проводить такі доглядові процедури, як механічна, ультразвукова, комбінована чистка, пілінги, маски. Здійснює лазерне лікування куперозу, пігментації, проводить лазерне омолодження та ЕЛОС-епіляцію. Досконало володіє техніками контурної пластики, ін’єкцій краси за допомогою батоксу, встановлення мезониток, біоревіталізації, редермалізації, плазмоліфтингу, мезотерапії, ін’єкційного ліполізу тощо. На безкоштовній консультації лікар рекомендує найбільш підходящі процедури, підбирає засоби для щоденного догляду, відповідає на усі питання пацієнтів, а також призначає доообстеження при потребі.
Гінеколог
Лікар специализіується на лікуванні захворювань статевої системи. Розробляє персональні схемі лікування та профілактики. Лікує молочницю, вагиніт, міому, кісти, ерозію. Проводить заходи по відновленню менструального циклу. Полегшує перебіг клімаксу. Допомагає жінкам підготовитись до вагітності.
Гастроентеролог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура та печінки. Приймає пацієнтів з печією, відчуттям важкості та болю в кишечнику, шкірними висипаннями неінфекційної природи, систематичним здуттям живота. Регулярно підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Кардіолог
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням серцево-судинних захворювань. Виконує кардіограму, ехокардіоскопію. Лікує гіпертонію, артеріальну гіпертензію, стенокардію, серцеву недостатність, вроджені та набуті вади серця. В роботі використовує сучасні методики.
Дитячий імунолог, педіатр, генетик, дитячий кардіоревматолог
Кардіолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням серцево-судинних захворювань. Лікує стенокардію, гіпертонічну хворобу, гіпотонію, ішемічну хворобу серця, серцеву недостатність. Проводить кардіографію та холтерівське моніторування. Бере участь у міжнародних конференціях, семінарах і конгресах. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.