Сторінка 3 Дитячі стоматологи у Львові

Доктор займається діагностикою та лікуванням стоматологічних захворювань у дорослих і дітей. Протягом 3 років успішно виконує пломбування постійних та молочних зубів, фторування та відбілювання зубів. Лікує всі види карієсу і патології ясен.
Стоматолог-ортодонт
Лікування прикусу брекетами та елайнерами
Лікар спеціалізується на загальних хворобах ротової порожнини. На практиці використовує сучасні методики та медикаменти. Проводить комплексне лікування карієсу, пульпіту. Пломбує зуби, відновлює природню естетику. Розробляє схеми профілактики.
Ортодонт
Процедури, які виконує лікар: встановлення брекетів, пластинок, вирівнюванням зубів елайнерами, вектор процедура чистки кишень зубів, вініри.
Гігієніст-парадонтолог
Лікар займається лікуванням ясен, професійною гігієною.
Стоматолог, хірург
Лікар виконує видалення зубів усіх складностей, імплантацію зубів, резекцію корення зуба, пластику вуздечки, протезування на імплантах.
Ортодонт
Мене звати Тетяна Кролівець, я лікар-ортодонт із понад 20-річним досвідом у стоматології. Свій професійний шлях я почала ще у 2004 році, закінчивши Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та пройшовши подальше підвищення кваліфікації в Харківській медичній академії післядипломної освіти. Маю ступінь кандидата медичних наук та вищу кваліфікаційну категорію лікаря-ортодонта. За роки практики я успішно завершила понад 3000 клінічних випадків, включаючи найскладніші ортодонтичні ситуації. У своїй роботі я застосовую сучасні методики лікування, орієнтовані на результат, естетику та комфорт пацієнта. Володію високим рівнем мануальних навичок, що дозволяє мені працювати навіть у найделікатніших клінічних випадках. Професійний розвиток для мене — щоденна реальність. Я очолюю Харківський осередок Асоціації ортодонтів України (АОУ) та постійно ділюся знаннями і досвідом із колегами. Крім медицини, моє життя наповнене родинним теплом: саме родина надихає мене бути уважною, терплячою і відданою своїй справі. У своїй практиці я ціную індивідуальний підхід і завжди намагаюся створити для кожного пацієнта відчуття довіри, підтримки та впевненості. Моя мета — не просто вирівняти зуби, а допомогти кожному пацієнту розкрити свою найкращу усмішку і відчути справжню впевненість у собі.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Лікар працює з основними захворюваннями ротової порожнини. Головним образом спеціалізується на гінгівітах, пародонтитах, пульпітах. Лікує карієс. Проводить профілактичні прийоми. Розробляє індивідуальні схеми профілактики та лікування.
Дитячий стоматолог