Сторінка 3. Діагностичні центри Львова

Андрій
Проходив щорічне комплексне обстеження. Інформацію надали доступно, все дуже оперативно.
Ірина
Чудова клініка, пройшла повне обстеження організму та отримала кваліфіковані консультації лікарів. Однозначно рекомендую!
Вже вдруге звертаюся до лікаря Борисовського. Лікар професіонал своєї справи.Справді ,мою проблему вирішив за один сеанс.І також синові допоміг.Рекомендую!
Назар
Фахова консультація, приємний персонал, адекватні ціни. Звертався для виконання ін'єкції знеболювальних засобів, проконсультувався у лікаря та отримав комплексне лікування проблеми, яка турбує довший час.
Анатолій
У кабінеті УЗД Ультра-Соно мені робили діагностику серцево-судинної системи. Результатом я залишився задоволений. Висока інформативність і безболісність діагностики мене приємно здивувала.
Степан
Когда было подозрение на мочекаменную болезнь, я делал УЗИ почек в Ультра-Соно. Диагностика оказалась очень полезной, было обнаружено два камня. Я благодарен специалистам за помощь.
Львів вул. Братів Міхновських, 23
р.Залізничний
Сучасний кабінет ультразвукової діагностики організму "Ультра-Соно" займається медичною діагностикой неінвазивними методами, які більш інформативні. В кабінеті працюють кваліфіковані фахівці, лікарі та лаборанти, які вдосконалюють свої знання.
  • УЗД органів малого тазу гінекологічне (трансабдомінально та трансвагінально) 700
  • УЗД урології (нирки, сечовий міхур, простата, сім’яні пухирці, органи калитки) 680
  • УЗД щитовидної залози 380
  • УЗД слинних залоз (однієї анатомічної ділянки) 320
  • УЗД периферичних лімфовузлів (однієї анатомічної ділянки) 330
Працює з
Пн: 10:00-14:00 Вт: 16:00-19:00 Ср: 10:00-14:00 Чт: 16:00-19:00 Пт: 10:00-14:00
Львів вул. Тернопільська, 21а
р.Сихівський
Перший сімейний ім.Святого Єремії медичний центр — це спеціалізована установа, основний напрямок діяльності якої полягає в наданні послуг в сфері охорони здоров'я для сімей. У клініці працює кваліфікований персонал, який надає комплексну допомогу в питаннях лікування більшості захворювань.
  • УЗД сечостатевої системи чоловіка (сечовиий міхур, простата, сім’яні пухирці, органи калитки, нирки, наднирники) 1 000
  • УЗД одного органу 500
  • УЗД органів малого тазу 700
  • УЗД нирок, сечового міхура та простати 800
  • УЗД нирок та наднирників 550
Львів вул. Петра Панча, 5
р.Шевченківський
"Центр відновлення зору Анатолія Совви" у Львові пропонує лікувально-діагностичну медичну допомогу пацієнтам с проблемами зору. Центр отримав вищу категорію акредитації. Лікарі-офтальмологи мають вищу кваліфікаційну категорію, багаторічний досвід роботи, володіють сучасними методами терапії.
  • Ультразвукова діагностика А сканування 100
Львів вул. Олени Степанівни, 35 А
р.Залізничний
Клініка стоматології Олени Юрчак — це сучасний підхід до лікування захворювань ротової порожнини і зубного ряду. Медичний центр пропонує розширений спектр стоматологічних послуг. Клініка має в своєму розпорядженні сучасне технічне оснащення, а робота фахівців сполучається з встановленими європейськими протоколами. Профільні лікарі приймають пацієнтів...
Львів вул. Шевченка, 62
р.Галицький (Центр)
Стоматологічна клініка RIKOTA на Шевченка — медзаклад, що надає повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Протягом 1 години в клініці можна пройти 3D-діагностику, створити цифровий дизайн майбутньої усмішки та виконати професійну гігієну порожнини рота. У центрі за один візит можна пройти одноетапну імплантацію або змінити прикус непомітно...
  • Сегментний цифровий рентген Sirona 520
  • Цифрова ортопантомограма Sirona 990
  • Телерентгенограмма у прямій проекції Sirona 620
  • Телерентгенограмма у боковій проекції Sirona 620
  • Сегментна комп'ютерна томографія Sirona 670
Львів вул. Личаківська, 26 (Хірургічна клініка військового шпиталю)
р.Личаківський
Бітнер Василь Антонович займається діагностикою, лікуванням і профілактикою урологічних та андрологічних захворювань. Паралельно з клінічною практикою бере участь в конференціях і семінарах. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Працює з
Пн: 09:00-18:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Пт: 09:00-18:00
7,6
Львів вул. Снопківська, 18
р.Галицький (Центр)
Хірургічна клініка "Корона" надає повний пакет медичних послуг з діагностики та лікування в напрямку судинної хірургії, неврології, кардіології, гінекології, проктології, урології, ендокринології, онкології, отоларингології та загальної хірургії.
  • УЗД -Прецизійний огляд окремих органів 450
  • УЗД Внутрішні органи 800
  • УЗД Сечо-статева чоловіча система 900
  • УЗД Сечо-статева система 650
  • УЗД Легень 600
7,1
Львів вул. Туган-Барановського 9
р.Личаківський
Наш сучасний медичний центр з висококваліфікованими лікарями та уважним персоналом скерований на правильну діагностику, вирішення проблем зі здоров'ям та підтримання гармонійного стану організму. Акушер-гінекологи з 25-річним стажем роботи , ендокринолог з успішним багаторічним досвідом, невропатолог консультує у складних випадках розладів ЦНС, нутриціолог...
  • УЗД нирок та сечового міхура 500
  • УЗД молочних залоз 650
  • Доплерометрія плода та маткових артерій 600
  • Комплексне УЗД-обстеження жінок (щитовидна залоза, узд гінекологічне,узд молочні залози 1 500
  • Комплексне обстеження жінок повне ( консультація, огляд на кріслі, забір мазків, кольпоскопія, УЗД гінекологічне), без вартості мазків 1 800
Львів вул. Кульпарківська,35
р.Франківський
У Центрі діагностики Святої Марії доступні послуги комп'ютерної томографії (КТ) та магнітно-резонансної томографії (МРТ). Ми пропонуємо різноманітні обстеження, висновки експертів, використовуємо передове обладнання та пропонуємо доступні ціни. Все це забезпечує високу якість діагностики та гарантує безпеку для наших клієнтів.
  • МСКТ внутрішнього вуха з контрастом 1 900
Астра Дент
6,8
Львів пр-т Шевченка, 7
р.Галицький (Центр)
Затишна сучасна стоматологія у серці Львова - Astra Dent на проспекті Шевченка, 7
  • Рентгенівський знімок 130
  • 3D діагностика обох щелеп з розшифровкою за допомогою штучного інтелекту 900