Сторінка 4. Діагностичні центри Львова

Кухарук Ірина Альбертівна
Дуже задоволена
Габінська Любов Ярославівна
Ульяна Ярославівна найкращий лікар ❤️
Вже в друге роблю гігієну в лікаря Ірини Антішко. Результатом дуже задоволена. Все швидко,безболісно і якісно. Дуже дякуююююю!
Іванка
Звернулась у клініку Рікота за порадою родичів. Задоволена нею,роблять якісно і недорого . Моя донька ходить лікувати зуби задоволенням. Дуже привітний персонал,лікарі мають підхід до дітей.Моя доця сама питає коли ми знову підем до зубного і це великий плюс.Дякую що ви є.
Леонід
Замучив зуб мудрості, тому було вирішено його видалити. Після пошуків по інтернету наткнувся на стоматологічну клініку РІКОТА. Видалення зуба мудрості пройшло якісно і швидко. Персонал кваліфікований, та уважний.
Львів вул. Туган-Барановського 9
р.Личаківський
Наш сучасний медичний центр з висококваліфікованими лікарями та уважним персоналом скерований на правильну діагностику, вирішення проблем зі здоров'ям та підтримання гармонійного стану організму. Акушер-гінекологи з 25-річним стажем роботи , ендокринолог з успішним багаторічним досвідом, невропатолог консультує у складних випадках розладів ЦНС, нутриціолог...
  • УЗД нирок та сечового міхура 700
  • УЗД молочних залоз 800
  • Доплерометрія плода та маткових артерій 800
  • Комплексне УЗД-обстеження жінок (щитовидна залоза, узд гінекологічне,узд молочні залози 1 500
  • Комплексне обстеження жінок повне ( консультація, огляд на кріслі, забір мазків, кольпоскопія, УЗД гінекологічне), без вартості мазків 1 800
Львів вул. Шевченка, 17
р.Галицький (Центр)
RIKOTA – стоматологія, де вас лікують так, як треба. Мережа з 5 клінік працює для вас у Львові та Варшаві. Професійність лікарів, сервіс і щоденна турбота про здоров’я зубів стають частиною вашого лайфстайлу.
  • "Комплексна консультація: консультації, PSR тест, комп'ютерна томографія голови в повному об'ємі Sirona Axeos, зняття 3D відбитків цифровим інтраоральним сканером 3Shape, цифровий дизайн усмішки DSD, візуалізація лікування." 5 000
  • Зняття 3D відбитків цифровим інтраоральним сканером 3Shape 1 590
  • 3D сканування цифровим інтраоральним сканером 3Shape для первинного пацієнта 3 750
  • Цифровий дизайн усмішки DSD 3 520
  • Сегментний цифровий рентген Sirona 750
Львів вул. Личаківська, 26 (Хірургічна клініка військового шпиталю)
р.Личаківський
Бітнер Василь Антонович займається діагностикою, лікуванням і профілактикою урологічних та андрологічних захворювань. Паралельно з клінічною практикою бере участь в конференціях і семінарах. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Працює з
Пн: 09:00-18:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Пт: 09:00-18:00
Львів вул. Юрія Руфа, 5А
р.Личаківський
Центр апаратної подології та естетики "Твій подолог" - це сучасний центр апаратної подології та естетики, де поєднані медичний підхід і професійна турбота про красу та здоров’я ваших ніжок.
Львів вул. Смотрицького, 2
р.Франківський
Центр зору Global Vision — сучасна офтальмологічна клініка, що надає повний спектр послуг для діагностики, лікування та корекції зору. Професійні лікарі, сучасне обладнання та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
  • Ультразвукове А – сканування ока (за 2 ока) 500
  • Ультразвукове А – сканування ока (за 1 око) 300
  • Ультразвукове В – сканування ока (за 2 ока) 600
  • Ультразвукове В – сканування ока (за 1 око) 400
  • OCT макули (2 ока) з консультацією лікаря 900
Львів вул. Пекарська, 65 Б
р.Личаківський
Медичний центр "Горизонти" відкриє нові перспективи вашої краси та здоров'я. Це сучасний естетично-медичний простір, який працює, щоб пропонувати своїм пацієнтам лише кращі послуги — від професійної діагностики до лікування. Тут ви отримаєте ефективне лікування, кваліфікований медичний супровід, відчуєте турботу та комфорт на кожному етапі.
  • УЗД внутрішніх органів (розширений комплекс): включає обстеження печінки, селезінки, жовчного міхура, підшлункової залози, нирок та сечового міхура." 1 200
  • УЗД внутрішніх органів (малий комплекс): включає обстеження печінки, селезінки, жовчного міхура, підшлункової залози. 900
  • УЗД шлунково-кишкового тракту (стравохід, шлунок, тонкий кишківник, товстий кишківник) 1 100
  • УЗД молочної залози 1 100
  • УЗД легень 1 050
Акції
Львів вул. Залізнична, 7
р.Залізничний
Медичний центр "ЛеоДерм": 15 років лідерства та та бездоганної репутації в доказовій медицині. Найпотужніший парк апаратів: Morpheus 8, Candela Frax Pro, Ultraformer MPT, Lumecca, BI-ONE, ICOONE. Експертне картування шкіри FotoFinder. Рейтинг 5.0 та 5000+ відгуків. Медична експертність кожного рішення.
  • Кольпоскопія 800
  • Фолікулометрія (разова) 850
  • Фолікулометрія (пакет 3 рази) 1 700
  • УЗД органів малого тазу 780
  • УЗД щитоподібної залози 650
Львів вул. Кульпарківська 93 корп.2
р.Франківський
Наша робота – бачити цілісний контекст здоров’я пацієнта і комплексно дбати про його збереження, а не лише ситуативно вирішувати проблему. Наш підхід до роботи зі скаргами на стан здоров’я – мультидисциплінарність. Наш акцент у спілкуванні з пацієнтом – професійність та емпатія. Вже сьогодні Вам доступні послуги в клініці, на виїзді та онлайн у широкому...
  • Кольпоскопія (15 хв) 800
  • Нейросонографія 1 000
  • УЗД кульшових суглобів (діти віком до 1 року) 900
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур та протоки, підшлункова залоза, селезінка, кишківник, шлунок, пілорус (в новонароджених)) 1 150
  • УЗД сечовидільної системи (нирки, сечоводи, сечовий міхур ) 700
7,6
Львів вул. Снопківська, 18
р.Галицький (Центр)
Хірургічна клініка "Корона" надає повний пакет медичних послуг з діагностики та лікування в напрямку судинної хірургії, неврології, кардіології, гінекології, проктології, урології, ендокринології, онкології, отоларингології та загальної хірургії.
  • УЗД -Прецизійний огляд окремих органів 450
  • УЗД Внутрішні органи 800
  • УЗД Сечо-статева чоловіча система 900
  • УЗД Сечо-статева система 650
  • УЗД Легень 600
6,9
Львів просп. Червоної Калини, 56
р.Сихівський
Центр сучасної діагностики "Нейромед" - це всеукраїнська мережа медичних центрів, що працює в різних куточках України. Новий медичний центр "Нейромед" у м. Львів спеціалізується на МРТ, УЗД діагностиці, неврології та реабілітації.
  • МРТ головного мозку 2 900
  • МРТ головного мозку та судини (стандарт) 3 200