Сторінка 4. Діагностичні центри Львова

Знайдено 136 клінік

Сб Нед Цілодобово
Підгородецька Олександра Анатол
Петро
У клініці, де я обстежувався раніше мені сказали, що у мене рак, я був у паніці. Запропонували довжелезне і дорогезне лікування. Я в шоці, дружина трохи остудила мене і сказала перевіритися ще в якихось місцях. Так я потрапив Василя Антоновича, здав аналізи, ходив до інших лікарів. Діагноз не підтвердився, але не все було в порядку і тільки Василь Антонович сказав, що робити і що воно таке. Професіонал з великої букви. Іншім просто гроші треба, а він дійсно допоможе і знає як
Оксана
Надзвичайно Хороший лікар, та кваліфікований спеціаліст. Нам з батьком нещодавно довелося потрапити до нього на прийом. Усім дуже задоволені. зараз батько почуває себе значно краще. Більше б таких спеціалістів. Будемо рекомендувати.
Галина
Нещодавно звернулися на консультацію до Василя Антоновича. Дуже сподобався як лікар, та як він проводить прийом. Усім дуже задоволені. Після детального огляду та призначено лікування. почуваємо себе значно ліпше. Дуже Вам вдячні!
Любомир
Потрапив до Бітнера у тяжкому стані, хвороба у запущенному стані, я розбитий та понівечений. Я думав, що уже нормальне життя мені зовсім не світить. Але я радий, що мене переконали у іншому, ба більше дуже швидко мені це довели. Дякую!
Богдан
Бувши у нього на консультації можу сказати тільки позитивне. Прекрасний фахівець, знає свою справу на всі 100%.
Львів вул. Шевченка, 17
р.Галицький (Центр)
RIKOTA – стоматологія, де вас лікують так, як треба. Мережа з 5 клінік працює для вас у Львові та Варшаві. Професійність лікарів, сервіс і щоденна турбота про здоров’я зубів стають частиною вашого лайфстайлу.
  • "Комплексна консультація: консультації, PSR тест, комп'ютерна томографія голови в повному об'ємі Sirona Axeos, зняття 3D відбитків цифровим інтраоральним сканером 3Shape, цифровий дизайн усмішки DSD, візуалізація лікування." 5 000
  • Зняття 3D відбитків цифровим інтраоральним сканером 3Shape 1 590
  • 3D сканування цифровим інтраоральним сканером 3Shape для первинного пацієнта 3 750
  • Цифровий дизайн усмішки DSD 3 520
  • Сегментний цифровий рентген Sirona 750
Львів вул. Личаківська, 26 (Хірургічна клініка військового шпиталю)
р.Личаківський
Бітнер Василь Антонович займається діагностикою, лікуванням і профілактикою урологічних та андрологічних захворювань. Паралельно з клінічною практикою бере участь в конференціях і семінарах. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Працює з
Пн: 09:00-18:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Пт: 09:00-18:00
Львів вул. Юрія Руфа, 5А
р.Личаківський
Центр апаратної подології та естетики "Твій подолог" - це сучасний центр апаратної подології та естетики, де поєднані медичний підхід і професійна турбота про красу та здоров’я ваших ніжок.
Львів вул. Смотрицького, 2
р.Франківський
Центр зору Global Vision — сучасна офтальмологічна клініка, що надає повний спектр послуг для діагностики, лікування та корекції зору. Професійні лікарі, сучасне обладнання та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
  • Ультразвукове А – сканування ока (за 2 ока) 500
  • Ультразвукове А – сканування ока (за 1 око) 300
  • Ультразвукове В – сканування ока (за 2 ока) 600
  • Ультразвукове В – сканування ока (за 1 око) 400
  • OCT макули (2 ока) з консультацією лікаря 900
Львів вул. Пекарська, 65 Б
р.Личаківський
Медичний центр "Горизонти" відкриє нові перспективи вашої краси та здоров'я. Це сучасний естетично-медичний простір, який працює, щоб пропонувати своїм пацієнтам лише кращі послуги — від професійної діагностики до лікування. Тут ви отримаєте ефективне лікування, кваліфікований медичний супровід, відчуєте турботу та комфорт на кожному етапі.
  • УЗД внутрішніх органів (розширений комплекс): включає обстеження печінки, селезінки, жовчного міхура, підшлункової залози, нирок та сечового міхура." 1 200
  • УЗД внутрішніх органів (малий комплекс): включає обстеження печінки, селезінки, жовчного міхура, підшлункової залози. 900
  • УЗД шлунково-кишкового тракту (стравохід, шлунок, тонкий кишківник, товстий кишківник) 1 100
  • УЗД молочної залози 1 100
  • УЗД легень 1 050
Акції
Львів вул. Залізнична, 7
р.Залізничний
Медичний центр "ЛеоДерм": 15 років лідерства та та бездоганної репутації в доказовій медицині. Найпотужніший парк апаратів: Morpheus 8, Candela Frax Pro, Ultraformer MPT, Lumecca, BI-ONE, ICOONE. Експертне картування шкіри FotoFinder. Рейтинг 5.0 та 5000+ відгуків. Медична експертність кожного рішення.
  • Кольпоскопія 800
  • Фолікулометрія (разова) 850
  • Фолікулометрія (пакет 3 рази) 1 700
  • УЗД органів малого тазу 780
  • УЗД щитоподібної залози 650
Львів вул. Кульпарківська 93 корп.2
р.Франківський
Наша робота – бачити цілісний контекст здоров’я пацієнта і комплексно дбати про його збереження, а не лише ситуативно вирішувати проблему. Наш підхід до роботи зі скаргами на стан здоров’я – мультидисциплінарність. Наш акцент у спілкуванні з пацієнтом – професійність та емпатія. Вже сьогодні Вам доступні послуги в клініці, на виїзді та онлайн у широкому...
  • Кольпоскопія (15 хв) 800
  • Нейросонографія 1 000
  • УЗД кульшових суглобів (діти віком до 1 року) 900
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур та протоки, підшлункова залоза, селезінка, кишківник, шлунок, пілорус (в новонароджених)) 1 150
  • УЗД сечовидільної системи (нирки, сечоводи, сечовий міхур ) 700
7,6
Львів вул. Снопківська, 18
р.Галицький (Центр)
Хірургічна клініка "Корона" надає повний пакет медичних послуг з діагностики та лікування в напрямку судинної хірургії, неврології, кардіології, гінекології, проктології, урології, ендокринології, онкології, отоларингології та загальної хірургії.
  • УЗД -Прецизійний огляд окремих органів 450
  • УЗД Внутрішні органи 800
  • УЗД Сечо-статева чоловіча система 900
  • УЗД Сечо-статева система 650
  • УЗД Легень 600
7,0
Львів вул. Луганська, 18 М
р.Сихівський
"Лев Медікал" пропонує комплексний підхід до лікування у Львові, забезпечуючи медичний супровід на кожному етапі: від першого візиту та експертної діагностики до професійної хірургії та повного відновлення організму.
  • Жіночий комплекс: щитовидна залоза, молочні залози, органи малого тазу 2 000
  • Ехо серця 800
  • УЗД синусів плевральної порожнини 700
  • Кольпоскопія 600
  • УЗД молочних залоз з еластографією 850
7,0
Львів вул. Пасічна 166
р.Сихівський
  • Комплексне УЗД внутрішніх органів (печінка, селезінка, жовчний міхур і протоки, підшлункова залоза, нирки, наднирники, сечовий міхур) 1 200
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, селезінка, жовчний міхур і протоки, підшлункова залоза) 920
  • УЗД органів черевної порожнини + нирки 990
  • УЗД одного органу 700