Центр відновлення зору
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Дбати про здоров'я краще з дитинства. Саме у цей період життя варто уважно ставитися до будь-яких симптомів та "дзвіночків" про майбутні проблеми.
Одним із найважливіших органів сприйняття людиною світу є зір. Діагностувати проблеми, почати лікування та профілактику проблем із зором краще з дитинства.
"Центр відновлення зору" допомагає зберегти здоровий зір з дитинства до самої старості.
У нас ви можете зробити такі обстеження:
- Визначення гостроти зору,
- авторефрактометрію,
- визначення внутрішньоочного тиску,
- огляд очного дна,
- біомікроскопію.
Кваліфіковані лікарі призначать лікування згідно стандартів та протоколів, підберуть окуляри або контактну корекцію, навчать користуватися контактними лінзами, проведуть зондування та промивання слізних каналів у немовлят, та підберуть апаратне лікування.
Прийом ведуть кваліфіковані дорослі та дитячі лікарі – офтальмологи та неврологи з великим досвідом роботи.
Діагностика та апаратне лікування проводиться на сучасному обладнанні.
У нас можна підібрати та замовити окуляри. Завжди в наявності широкий вибір оправ, футлярів та аксесуарів, контактні лінзи та засоби догляду, сонцезахисні окуляри.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Центр відновлення зору, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Консультація офтальмолога в динаміці 450
- Комплексне обстеження лікаря-офтальмолога: консультація лікаря, афторефрактометрія, визначення гостроти зору, визначення внутрішньоочногого тиску, огляд очного дна, підбір окулярів, підбір лінз 550
- Апаратне лікування 250
- Апаратне лікуваня в комплексі з амбліокором 300
- Видалення стороннього тіла ока 600
- Зондування носослізних каналів 1 200
- Амплиакор 1 сеанс 60
Відгуки та оцінки клініки
Лікарі клініки Центр відновлення зору
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.