Шацило Євгеній Геннадійович
Дитячий отоларинголог
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Немає відгуків
- 2007 р. - вступив до Запорізького державного медичного університету за державним замовленням, який у 2013 році закінчив за спеціальністю «Педіатрія» та здобув кваліфікацію «Лікар-педіатр».
- 2013-2015 рр. - проходив інтернатуру на базі Херсонської обласної дитячої лікарні за спеціальністю «Педіатрія».
- 2021 р. - закінчив Херсонський державний університет за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування», здобув кваліфікацію «Магістр» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
Курси підвищення кваліфікації
- 2018 р. - отримав сертифікат лікаря-спеціаліста при Державному закладі «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров'я України» за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я».
- 2024 р. - отримав сертифікат лікаря-спеціаліста при Національному університеті охорони здоров'я України ім. П.Л. Шупика за спеціальнстю «Дитяча отоларингологія».
Додаткова інформація
Досвід роюботи:
- 2015-2024 рр. - працював лікарем-педіатром в КНП «Голопристанський ЦПМСД».
- 2018 р. - за рішенням Голопристанської районної ради Херсонської області призначений на посаду головного лікаря КНП «Голопристанський ЦПМСД».
- 2024 р. - лікар -педіатра в КП «Житомирський ЦПМСД» ЖМР.
- 2025 р. - лікар дитячий отоларинголог в клініці Оксфорд Медікал Житомир.
Схожі спеціалісти: