Шацило Євгеній Геннадійович

Педіатр, отоларинголог дорослий та дитячий
Лікар першої категорії

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2007-2013 рр. - Запорізький державний медичний університет за державним замовленням, спеціальність «Педіатрія», кваліфікація «Лікар-педіатр».
  • 2013-2015 рр. - проходив інтернатуру на базі Херсонської обласної дитячої лікарні за спеціальністю «Педіатрія».
  • 2021 р. - закінчив Херсонський державний університет за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування», здобув кваліфікацію «Магістр» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Курси підвищення кваліфікації

• 2018 р. - отримав сертифікат лікаря-спеціаліста при Державному закладі «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров'я України» за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я».
  • 2024 р. - отримав сертифікат лікаря-спеціаліста при Національному університеті охорони здоров'я України ім. П.Л. Шупика за спеціальнстю «Дитяча отоларингологія».

Лікар-педіатр, отоларинголог дорослий та дитячий надає послуги

• Консультація педіатра
  • Консультація отоларинголога
  • Консультація дитячого отоларинголога
Додаткова інформація

Досвід роюботи:

• 2015-2024 рр. - працював лікарем-педіатром в КНП «Голопристанський ЦПМСД».
  • 2018 р. - за рішенням Голопристанської районної ради Херсонської області призначений на посаду головного лікаря КНП «Голопристанський ЦПМСД».
  • 2024 р. - лікар-педіатр в КП «Житомирський ЦПМСД» ЖМР.
  • З 2024 р. - лікар дитячий та дорослий отоларинголог, педіатр в клініці Оксфорд Медікал Житомир.