Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Акупунктура

Акупунктура

Данное направление медицины - традиционное для многих восточных стран, в частности для Китая (откуда оно и произошло). Его суть заключается в воздействии на организм человека посредством введения специальных игл в особые точки на теле и проведении дальнейших манипуляций. Принято полагать, что данные точки расположены на так называемых меридианах, по которым происходит циркуляция жизненной энергии ("ци"). Применяется такой способ для ликвидации болей или же в лечебных целях.

Иглоукалывание также тесно граничит с терапией чжень-цзю, которая заключается не только в лечебном укалывании, но и в тепловом воздействии. Влияние оказывается с помощью прижигания (глубокого прогревания). Для этого применяют своеобразные "мини-сигареты", изготовленные из обыкновенной высушенной полыни.

Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

И хотя главные понятия, лежащие в основании акупунктуры, такие как учения о пяти элементах, инь и ян, жизненной энергии, по сути своей являются антинаучными и носят метафизический характер, иглоукалывание сохраняет статус метода традиционной медицины в китае. В западных, в том числе в европейских странах, направление относят к альтернативной терапии и зачастую приравнивают его по действенности к плацебо.

Лечение акупунктурой

Метод берет своё начало в древних верованиях восточных народах и философии даосизма. Согласно традиционным представлениям последователей китайских школ иглоукалывания, любая болезнь представляет собой следствие нарушения баланса циркуляции ци в организме человека. Следовательно, полагалось, что манипуляции, производимые над определенными точками на "мередианах" должны привести к скорейшему восстановлению и гармонизации всех процессов в организме, а также установке правильной циркуляции энергии. Стоит заметить, что современной наукой вышеупомянутое не признаётся. Для желающих подробно изучить все аспекты в свободном доступе имеется множество схем акупунктуры. Лечебный курс обычно составляет от 7 до 15 сеансов, которые распределяются по частоте в зависимости от сложности патологии. В острых случаях возможно даже ежедневное проведение манипуляций. В хронических - до нескольких раз в неделю. Степень эффективности обычно видна примерно после пятого-шестого сеанса. Если по истечению этого периода самочувствие не улучшилось, продолжать терапию нет смысла.

Модификации традиционного направления

Одним из самых популярных видоизмененных типов воздействия является специфический способ остановки кровотечения. Для этого на определенном расстоянии от кровоточащей артерии в тело пациента вводится игла, расположенная вертикально. После чего иголка подводится под целевую артерию и выводится наружу приблизительно на том же расстоянии. Это позволяет прижать сосуд к мышцам и прекратить кровотечение.

Дальнейшие модификации могли включать в себя дополнительное воздействие специальными маслами, электрическим током, пущенным между двумя иглами и так далее. Однако среди них крайне мало действенных и эффективных.

7,0
Сучасний спеціалізований медичний заклад Інститут планування сім'ї (IPF) займається питаннями репродуктивної медицини, лікуванням жіночого і чоловічого безпліддя, поєднуючи практику і науково-дослідну діяльність.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Багатопрофільна медична клініка "Viva" на Виноградарі надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг пацієнтам будь-якого віку. У клініці працюють фахівці більше 30-ти напрямків медицини, серед них лікарі вищої та першої категорії, багато хто отримали наукові ступені.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 00:00-24:00 Сб: 00:00-24:00 Нд: 00:00-24:00
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Нд: 08:00-21:00
Клініка Viva (Віва) на м. Шулявська з великим досвідом роботи, яка надає медичне багатопрофільне обслуговування українським і іноземним громадянам. Клініка укомплектована сучасним обладнанням для виконання амбулаторних маніпуляцій і методів лікування різних захворювань.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Нд: 08:00-21:00
У клініці Viva (Віва) на Троєщині на Лаврухіна працюють кращі лікарі всіх спеціальностей. Здійснюються консультативні та діагностичні прийоми пацієнтів в усіх напрямках медицини: Діяльність клініки спрямована на лікування амбулаторних пацієнтів під прямим контролем лікарів. Сучасне оснащення клініки і широкопрофільні фахівці відкриваю величезні можливості приймати як дорослих, так і маленьких пацієнтів.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Нд: 08:00-21:00
Київ вул. Гната Хоткевича, 12 (вул. Червоногвардійська) м.Чернігівська7 1 м.Лісова19 9 м.Дарниця21 3
8,1
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 07:30-20:00 Сб: 08:30-17:00 Нд: 09:00-14:00
Медичний заклад спеціалізованого типу Continuum профілюється на діагностиці та лікуванні захворювань неврологічного характеру. Окрім цього, вона організовує послуги рефлексотерапії. Медичний центр був відкритий у 2012 році. Досвід, отриманий в медичних академіях та в низці приватних клінік, знаходить своє застосування в організації роботи “Клініки доктора Сулика”, де працюють неврологи, мануальні терапевти, спеціалісти з функціональної та УЗ-діагностики, а також рефлексотерапевти.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-20:00
Київ ул.Бориса Гмыри, 16 м.Позняки14 4
9,1
Спеціалізована клініка “Хелена” - це медичний заклад, який профілюється на гінекологічних захворюваннях жінки та на моніторингові жіночого здоров’я. У ньому працюють досвідчені гінекологи, спеціалісти з ультразвукової діагностики та професіонали лабораторних аналізів.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 10:00-20:00