Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

ЭКГ с нагрузкой

ЭКГ с нагрузкой

Тредмил-тест — это специфический метод диагностики, используемый в кардиологии для исследования работы сердца под воздействием строго дозированных нагрузок. Недостаточное поступление кислорода миокарду, регистрируемое при его повышенной работе, проявляется клиническими симптомами ишемии (удушьем, болевыми ощущениями за грудиной, одышкой, бледностью кожных покровов, усиленным потоотделением, чувством страха, нарушением кардиального ритма).

Для прохождения ЭКГ под нагрузкой применяются специальные тренажеры. В качестве физической нагрузки используется беговая дорожка, велосипед.

Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

Перед началом тестирования регистрируется уровень артериального давления пациента. Изменение сердечных сокращений и другие важные показатели передаются через электроды, закрепленные на теле пациента. Когда физические упражнения завершаются, и дыхание нормализуется, повторно регистрируется артериальное давление. С помощью ЭКГ с нагрузкой оценивается адекватность коронарного кровообращения, на основании чего удается выявить кардиальные заболевания на ранней стадии.

Ишемическое поражение сердечной мышцы в некоторых случаях не проявляется какими-либо симптомами, поэтому такие серьезные осложнения, как стенокардия, инфаркт миокарда наблюдается у людей, которые не соблюдают режим профилактических осмотров. Для предупреждения тяжелых последствий необходимо своевременно обнаружить ишемическую болезнь с помощью ЭКГ с нагрузкой, эхокардиографии. Нагрузочный тест проводится с профилактической целью спортсменам для оценки степени «выносливости» сердечной мышцы. Также обследование показано людям, которые находятся в группе риска по кардиальным заболеваниям с целью:

  • определения ишемии, нарушений ритма;
  • установления степени сужения коронарных сосудов, изменения местного кровообращения;
  • регистрации изменений артериального давления на фоне физической нагрузки.

Функциональные нагрузочные пробы в кардиологии запрещается проводить в острую фазу инфаркта миокарда, при нарушениях мозгового кровотока, тяжелом инфекционном процессе, миокардите, перикардите, гипертермии, тромбоэмболии, некоторых кардиальных пороках. Также не рекомендуется исследование при наличии болезней со стороны других органов, например, при декомпенсации респираторной, мочевыделительной систем, острой хирургической патологии. В таком случае вначале проводится обследование по поводу сопутствующих заболеваний, затем выполняется тредмил-тест.

Чтобы получить достоверные данные, подготовка пациента требует серьезного подхода. За 2 дня до исследования отменяются лекарственные средства, которые оказывают воздействие на частоту сердечных сокращений, коронарный кровоток. Манипуляции проводятся в условиях стационара под наблюдением врача, чтобы не ухудшить состояние пациента на фоне отмены медикаментов. Также перед процедурой за 4-5 часов не рекомендуется курить, пить напитки, содержащие кофеин.

Київ бул. Вацлава Гавела, 4 м. Берестейська22 9 м.Шулявська30 8
8,1
Багатопрофільна клініка «Гіппократ» заснована в 1999 році. Ця приватна установа, стала згодом торговою маркою, однією з перших була акредитована українським Міністерством охорони здоров'я.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-22:00 Сб: 08:00-22:00 Нд: 08:00-22:00
Допомога Плюс на Осокорках — медичний заклад, що спеціалізується на наданні повного спектру послуг в області гінекології, мамології, урології, проктології, ортопедії та пластичної хірургії.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:30-20:30 Сб: 08:30-20:30 Нд: 08:30-20:30
Oxford Medical Ilaya — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Центр «Меддопомога» спеціалізується на лікуванні та догляді за хворими, наданні послуг лежачим і тяжкохворим пацієнтам. Виконання найскладніших медичних маніпуляцій і забір матеріалу для аналізів, сучасні дослідження як в умовах клініки, так і вдома у пацієнта — щоденна робота штату ліцензованих лікарів і медсестер.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 00:00-24:00 Сб: 00:00-24:00 Нд: 00:00-24:00
Приватний хірургічний кабінет Олексія Орлова надає лікувально-діагностичні послуги в області проктології, хірургії та ендоскопії амбулаторно та вдома у пацієнта.
Записатися на прийом
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний) м.Вокзальна39 14 м.Деміївська56 18 м.Олімпійська59 21
7,2
Багатофункціональний медичний комплекс "Медбуд" починає свою історію в 1979 році. Установа була побудована для надання медичної допомоги співробітникам "Київміськбуду". Постійне вдосконалення матеріально-технічної та лікувально-діагностичної бази і приплив кваліфікованих кадрів допоміг стати центру одним з лідерів по наданню своєчасної медичної допомоги.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-14:00
Київ вул. Солом'янська, 17 (Київська КБ №4 Корпус №1, в рентгенвідділення) м.Вокзальна38 8 м.Олімпійська45 13
8,1
На базі Київської міської КЛ №4 працює центр комп'ютерної томографії «Вітаком Діагностика». Діагностика проводиться із застосуванням обладнання преміум класу, що дозволяє гарантувати низьку ступінь опромінення, високу якість отриманих зображень. Саме сканування і друк знімка займає 15 хвилин.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00
Київська неврологічна клініка «АКСІМЕД» не перший рік займається наданням спеціалізованих лікувальних, діагностичних та реабілітаційних послуг. Спеціалізація медзакладу — центральна і периферична нервові системи та патології, пов'язані з ними.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00 Нд: 09:00-15:00