Сторінка 5. Лікарі стоматологи в Києві (метро Вокзальна)
Робила чистку в даній клініці
Все настільки сподобалось ,що буду приходити ще і ще .Дуже турботливий персонал та лікарі .Весь час забуваю за візит до стоматолога ,тому велике дякую за нагадування та турботу клініки .Нове та сучасне обладнання ,стильний мікроскоп ,вся робота на вищому рівні . З таким підходом та турботою можно сміливо не боятися стоматологів такого рівня .Рекомендую клініку та лікарів які роблять все на вищому рівні
23 квітня '24 г.
Коля Котов
Не дивлячись на вихідний день та вечірній час лікар приїхав та полікував зуб від болю,за що велика вдячність, в попередній клініці навіть не могли зрозуміти який зуб запалений. Сучасне обладнання та безболісне лікування. Можу рекомендувати клініку як професіональними фахівцями своєї роботи.
07 листопада '23 г.
Наталя Зелёная
"Довго шукала стоматологію з лікарями професіоналами та індивідуальним підходом .За рекомендацією та відгуками потрапила сюди .
Сказати ,що я та моя сімʼя задоволені не сказати нічого .
Приємний персонал ,який привітливо зустрів ,запропонували каву ,чай з цукерками .
Найновітніші технології ,мені та моїм дітям було зроблено кт з усіма поясненнями .
Ми потрапили до найкращих лікарів ,які дуже відповідально та професіонально відносяться до своєї роботи .
Всі дуже турботливі ,так як ми потрапили до декількох лікарів ,кожен з них розповів план лікування .Спершу в нас була чистка ,яка пройшла просто чудово ,без болю ,хоча я дуже боялась та переживала .А дітки взагалі нічого не відчули ,все пройшло просто чудово .І наступний наш крок було лікування ,я всім задоволена ,так як лікували діткам ,то такого чудово підходу ,я ще не бачила в жодній стоматології .
Дякуємо за вашу турботу ,професіоналізм та якісне лікування
Всім задоволена на всі 200 %
Рекомендую всім цю клініку ,бо тут тільки найкращі лікарі ,найкращий персонал та найновітніші технології та принципи лікування !"
07 листопада '23 г.
Иван Субботин
Справжні професіонали свого діла. Дуже сучасне обладнання та клієнтоорієнтовний підхід. Робили мені багато чого, на рахунок деяких маніпуляцій мої друзі з США (а їх дуже багато) не вірили, що таке взагалі можливе - в них таке не роблять:)
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Доктор Пономарьов Іван Іванович спеціалізується в області терапії і гігієни ротової порожнини. Займається лікуванням захворювань зубного ряду. Проводить огляд, професійне чищення зубів. Проводить художню реставрацію, володіє технологією лікування кореневих каналів зуба за допомогою ендодонтичного мікроскопа.
Стоматолог, пародонтолог
Шукаєте надійного фахівця для лікування захворювань ясен? Зверніться до Вадима Мордвінова – досвідченого пародонтолога, який забезпечує високий рівень медичної допомоги та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
**Чому обирають Вадима Мордвінова?**
- **Індивідуальний підхід**: Вадим ретельно розробляє персоналізовані плани лікування, враховуючи всі потреби та особливості кожного пацієнта.
- **Сучасні методи лікування**: Вадим використовує найновіші технології та підходи, такі як лазерна терапія, хірургічні втручання та регенеративні процедури.
- **Професійна чистка зубів**: Якісне скейлінг та полірування допоможуть зберегти ваші зуби здоровими та привабливими.
- **Комфорт і безпека**: Вадим створює комфортні умови для своїх пацієнтів, забезпечуючи безболісні та ефективні процедури.
Запишіться на консультацію сьогодні і відчуйте різницю професійного підходу до стоматологічного лікування!
Данило Валерійович- лікар, який дуже ретельно ставиться до своєї роботи. Вважає, що немає кращого зуба ніж власний, тому до останнього бореться за збереження зубів. Використовує в роботі тільки матеріали високої якості, працює з мікроскопом, використовує сучасні методи лікування. Виконує художні реставрації високої якості, моделює форму зубів, яку неможливо відрізнити від власної. Працює тільки по затвердженим світовим протоколам, користуючись принципом доказової медицини
Стоматолог-ортопед, хірург, імплантолог
Савчук Игорь Юрьевич
Лікар спеціалізується на відновленні зубів та їх протезуванні. Виконує клаптеві операції, операції з видалення зубів, в тому числі зубів мудрості. Проводить пластику вуздечки верхньої губи. Займається імплантацією зубів.
Стоматолог-ортодонт
Кальвари Екатерина Сергеевна
Чому я працюю лікарем?
Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі.
Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Бреус Алина Александровна
Чому я працюю лікарем?
Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Стоматолог, ортопед, терапевт
Нарин Максим Александрович
Чому я працюю лікарем?
Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії
Гігієніст
Щеринская Карина Алексеевна
Чому я працюю лікарем?
Я працюю лікарем стоматологом, оскільки з дитинства мене цікавила медицина та здоров'я людей.
Один з ключових аспектів, що привернув мене до стоматології, – це науковий інтерес. Мене завжди захоплювали дисципліни, такі як анатомія, біологія та математика. Стоматологія поєднує в собі ці наукові області, що дозволяє мені застосовувати свої знання на практиці та постійно вдосконалювати свої навички.
Працюючи стоматологом, я маю можливість постійно навчатися новим методом лікування та новітнім технологіям, які з'являються в цій галузі. Це забезпечує безперервний процес професійного розвитку, що дуже стимулює і мотивує мене.
Я отримую задоволення від творчого підходу до розв'язання стоматологічних проблем та створення індивідуальних планів лікування для кожного пацієнта.
Бороненко Наталия Олеговна
Лікар здійснює прийом дорослих та дітей із захворюваннями зубів і ясен. Проводить чистку та відбілювання зубів. Лікує всі види карієсу, пульпіт, пародонтоз, стоматит та гінгівіт. Виконує пломбування кореневих каналів. Консультує з питань вибору паст.
Стоматолог-терапевт, ортопед
Грамащук Юрий Олегович
Особисті якості лікаря:
- Безболісне та якісне надання стоматологічних послуг.
- Комплексний персональний підхід до кожного пацієнта
- Зможе знайти розв'язання стоматологічної проблеми.
- Лікар постійно вдосконалює свої знання, відвідує курси та семінари.
- Знайде підхід та надасть допомогу пацієнтам, в яких є страх до стоматологічного лікування.
- Знайде спільну мову з найвимогливішими пацієнтами