Сторінка 6. Лікарі стоматологи в Києві (Шевченківський район)
Робила чистку в даній клініці
Все настільки сподобалось ,що буду приходити ще і ще .Дуже турботливий персонал та лікарі .Весь час забуваю за візит до стоматолога ,тому велике дякую за нагадування та турботу клініки .Нове та сучасне обладнання ,стильний мікроскоп ,вся робота на вищому рівні . З таким підходом та турботою можно сміливо не боятися стоматологів такого рівня .Рекомендую клініку та лікарів які роблять все на вищому рівні
23 квітня '24 г.
Коля Котов
Не дивлячись на вихідний день та вечірній час лікар приїхав та полікував зуб від болю,за що велика вдячність, в попередній клініці навіть не могли зрозуміти який зуб запалений. Сучасне обладнання та безболісне лікування. Можу рекомендувати клініку як професіональними фахівцями своєї роботи.
07 листопада '23 г.
Наталя Зелёная
"Довго шукала стоматологію з лікарями професіоналами та індивідуальним підходом .За рекомендацією та відгуками потрапила сюди .
Сказати ,що я та моя сімʼя задоволені не сказати нічого .
Приємний персонал ,який привітливо зустрів ,запропонували каву ,чай з цукерками .
Найновітніші технології ,мені та моїм дітям було зроблено кт з усіма поясненнями .
Ми потрапили до найкращих лікарів ,які дуже відповідально та професіонально відносяться до своєї роботи .
Всі дуже турботливі ,так як ми потрапили до декількох лікарів ,кожен з них розповів план лікування .Спершу в нас була чистка ,яка пройшла просто чудово ,без болю ,хоча я дуже боялась та переживала .А дітки взагалі нічого не відчули ,все пройшло просто чудово .І наступний наш крок було лікування ,я всім задоволена ,так як лікували діткам ,то такого чудово підходу ,я ще не бачила в жодній стоматології .
Дякуємо за вашу турботу ,професіоналізм та якісне лікування
Всім задоволена на всі 200 %
Рекомендую всім цю клініку ,бо тут тільки найкращі лікарі ,найкращий персонал та найновітніші технології та принципи лікування !"
07 листопада '23 г.
Иван Субботин
Справжні професіонали свого діла. Дуже сучасне обладнання та клієнтоорієнтовний підхід. Робили мені багато чого, на рахунок деяких маніпуляцій мої друзі з США (а їх дуже багато) не вірили, що таке взагалі можливе - в них таке не роблять:)
Лікар надає широкий спектр послуг у напрямку терапевтична стоматологія. Займається діагностикою та лікуванням карієсу, патологій пародонту, наданням швидкої стоматологічної допомоги. Виконує естетичну реставрацію зубів.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, пародонтолог
Шукаєте надійного фахівця для лікування захворювань ясен? Зверніться до Вадима Мордвінова – досвідченого пародонтолога, який забезпечує високий рівень медичної допомоги та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
**Чому обирають Вадима Мордвінова?**
- **Індивідуальний підхід**: Вадим ретельно розробляє персоналізовані плани лікування, враховуючи всі потреби та особливості кожного пацієнта.
- **Сучасні методи лікування**: Вадим використовує найновіші технології та підходи, такі як лазерна терапія, хірургічні втручання та регенеративні процедури.
- **Професійна чистка зубів**: Якісне скейлінг та полірування допоможуть зберегти ваші зуби здоровими та привабливими.
- **Комфорт і безпека**: Вадим створює комфортні умови для своїх пацієнтів, забезпечуючи безболісні та ефективні процедури.
Запишіться на консультацію сьогодні і відчуйте різницю професійного підходу до стоматологічного лікування!
Демченко Валерия Дмитриевна
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні хвороб ясен та зубів. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, стоматитом, пародонтитом та пародонтозом. Проводить лікування захворювань під мікроскопом. Консультує з питання вибору зубних паст. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Консультація бесплатно/безкоштовно
Цымбалюк Александр Владимирович
Шуминский Евгений Валерьевич
Стоматолог дитячий, стоматолог
Леоненко Александр Андреевич
Лікар виконує наступні лікувальні процедури та операції: консультація стоматолога-терапевта, проведення КТ дослідження та складання плану лікування. Спеціалізується на обробці, пломбуванні та терапії зубних каналів, на пломбуванні 1-4 канальних зубів, знятті коронок, видаленні штифтів, накладанні фотополімерних пломб та художній реставрації зубів. Також лікар спеціалізується на професійній гігієні ротової порожнини у дітей та проводить урок гігієни зубною щіткою для малечі.
Резниченко Оксана Викторовна
Шматалюк Владимир Эдуардович
Лікар виконує наступні лікувальні процедури та операції:консультація пацієнтів, проведення КТ дослідження та складання плану лікування. Володимир Едуардович спеціалізується на обробці, пломбуванні та терапії зубних каналів, на пломбуванні 1-4 канальних зубів, знятті коронок, видаленні штифтів, накладанні фотополімерних пломб та художній реставрації зубів.