Лікарі стоматологи (Стоматолог-ортопед) в Києві (Шевченківський район)

Роман
Дякую Павловичу за добре виконану роботу. Нарешті я зможу посміхатися привселюдно.
Лера
Ставил мне пломбу. Хорошая работа! В прошлый раз была в бесплатной клинике, так поставленная там на второй день выпала, а здесь все уже второй месяц как в отменном состоянии
15 грудня '16 г.
Рита
Делал протезирование моему отцу, на днях и я сходила - поставить коронку. Работает качественно, виден высокий профессионализм врача
08 вересня '16 г.
Диана
Приятный врач, качественное и быстрое лечение. Рекомендую.
09 жовтня '16 г.
Стоматолог-ортопед, хірург-імплантолог, стоматолог-хірург
Стоматолог-ортопед другої кваліфікаційної категорії, проводить консультації, надає послуги лікування зубо-щелепних патологій. Ставить пломби, коронки і імпланти. Проводить незнімне протезування зубів. Крім того, відновлює зубну емаль.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог-ортопед вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з протезування зубного ряду, спеціалізується на частковому та повному протезуванні зубів. Закінчив Київський медичний інститут імені О. О. Богомольця.
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог, спеціалізується на ортопедії. Надає послуги всіх видів знімного і незнімного протезування, включаючи мостовидні. Підбирає модель, матеріал, форму штучних зубів. Встановлює тимчасові коронки. Крім того, виконує установку виниров. Самостійно проводить всі підготовчі процедури і спостерігає за станом пацієнта після них.