Сторінка 8. Лікарі стоматологи в Києві (Шевченківський район)
Отличный специалист.
25 червеня '18 г.
19.04.2017
Звернувся коли біль вже неможливо було терпіти, але зуб вдалося врятувати. Зараз вже не буду зволікати, бо знайшов горного лікаря. Спасибі вам.
17 грудня '16 г.
Виталик
На прием попал, можно сказать, по счастливой случайности - все очень понравилось
19 жовтня '16 г.
Даша
Прекрасный доктор. Лечила мне зуб, которые ранее собирались удалить в другой больнице. Спасибо.
13 серпня '16 г.
Стоматолог надає послуги з пломбування зубів, кореневих каналів. Займається лікуванням флюсу, карієсу, ремінералізацією зубів.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Доктор Пономарьов Іван Іванович спеціалізується в області терапії і гігієни ротової порожнини. Займається лікуванням захворювань зубного ряду. Проводить огляд, професійне чищення зубів. Проводить художню реставрацію, володіє технологією лікування кореневих каналів зуба за допомогою ендодонтичного мікроскопа.
Доктор Жалдак Максим Олександрович надає пацієнтам послуги лікаря-стоматолога. Веде консультативний прийом пацієнтів з метою огляду порожнини рота, пломбування та відбілювання зубів, відновлення зубної емалі. Займається художньої реставрації зубного ряду, мостовидним зубним протезуванням. Спеціалізується на питаннях зубної імплантації, здійснює установку виниров на зуби.
Ортодонт
Еременко Инна Александровна
Лікар займається лікуванням порушень прикусу. Виконує установку брекет-систем. Проводить лікування за допомогою прозорих кап та мікроімплантів. Здійснює прийом дорослих та дітей. Лікує утруднене носове дихання через вузьку верхню щелепу. Консультує з питань розвитку щелеп, положення та росту зубів.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, ендодондист, мікроскопіст
Миронюк Диана Викторовна
Готова допомогти зберегти здоров’я ваших зубів та подарувати чудову усмішку
Консультація Безкоштовно
Стоматолог-ортопед надає всіх спектр профілактичних і лікувальних послуг при зубо-щелепних патологіях. Проводить консультативні прийоми, виконує чистку зубів, лікує каріозні відкладення і пульпіти. Встановлює пломби, вініри і коронки, а також бюгельні протези. Крім того, займається лікуванням ерозії зубів, пародонтиту та періодонтиту.
Жученко Татьяна Николаевна
Лікар займається первинною діагностикою та лікуванням найбільш поширених захворювань зубів і слизової оболонки порожнини рота. Спеціалізується на художньої реставрації зубів. Лікує гінгівіт, зубний камінь, всі види карієсу, пародонтоз, пародонтит і стоматит. Консультує з питання вибору зубних паст. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах по стоматології.
Стоматолог-ортопед
Верлатый Андрей Михайлович
Лікар займається знімним і незнімним протезуванням зубів. Встановлює тимчасові, керамічні та металокерамічні коронки на зуби. Виконує установку брекет-систем. Лікує адентію, пульпіт, пародонтоз, пародонтит і всі види карієсу. В роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали.
Стоматолог-ортодонт
Кальвари Екатерина Сергеевна
Чому я працюю лікарем?
Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі.
Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Терапевт, ендодонтист
Арабинская Ангелина Андреевна
Професійне чищення зубів, лікування карієсу, консультації щодо підбору засобів гігієни та догляду за зубами