Сторінка 5. Лікарі стоматологи в Києві (Шевченківський район)

Славко
Лікар залишає гарне враження як людина і як фахівець. Дуже уважний і орієнтований на пацієнта. Мене здивував той факт, що лікар приділив досить багато часу огляду і консультації (близько години). На мою питання я отримав вичерпну консультацію. Раджу.
Орися Б.
Чудовий доктор. Оцінює проблему комплексно, дохідливо пояснює всі деталі діагностики та лікування. Доброзичливий і дуже компетентний. Спілкуватися з ним - одне задоволення. Дійсно висококваліфікований спеціаліст. Рекомендую!
Специалист грамотный, хороший
11 серпня '16 г.
Тимофей
Качеством и услугами доволен. Рекомендую.
26 травня '16 г.
Стоматолог-ортопед
Доктор Новик Евгений Валерьевич специализируется в области протезирования и имплантации зубов. Освоил технологии бюгельного протезирования, изготовления и установки съемных и частично съемных конструкций. Ведет планирование ортопедического лечения пациентов. Изготавливает и устанавливает цельнокерамические виниры, вкладки, коронки. Принимает участие в профессиональных семинарах.
Лікар займається лікуванням захворювань зубів у дорослих і дітей. Проводить всі види ендодонтичного лікування пульпіту і його ускладнень. Спеціалізується реставрації молочних і постійних зубів, протезуванні молочних зубів дитячими коронками, лікуванні дітей під медикаментозним сном. Консультує з приводу гігієни порожнини рота.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар спеціалізується на лікуванні запущених форм зубних патологій хірургічними методами. Займається одномоментної імплантацією, видаленням атипових зубів мудрості і доброякісних утворень. Виконує клаптеві операції, операції відкритого і закритого синус-ліфтингу.
Київ пр-т Володимира Івасюка, 8 (корп. 3) м.Оболонь2111м.Почайна348
У своїй роботі я завжди знаходжу індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Користуюся сучасними, надійними та доступними методами лікування, щоб забезпечити найкращі результати. Адже здоров’я зубів є основою комфортного та повноцінного життя.
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки255
Стоматолог, хірург-імплантолог, щелепно-лицьовий хірург
Юлдашев Марат Хабібуллаєвич - висококваліфікований стоматолог хірург-імплантолог і щелепно-лицьовий хірург I категорії з досвідом роботи з 2008 року. Закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця. О.О. Богомольця, де також пройшов інтернатуру. У 2011 році закінчив Українську військово-медичну академію за спеціальністю хірургічна стоматологія. Працює в клініці "Оксфорд Медікал" за адресою вул. Павлівська, 26/41. Спеціалізується на щелепно-лицьовій хірургії та імплантації зубів. Запишіться на прийом до Юлдашева Марата Хабібуллаєвича для професійної стоматологічної допомоги!
Марина Сергіївна Шаповалова спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Займається лікуванням карієсу і кореневих каналів зуба. Виконує професійну чистку зубів. Розробляє індивідуальні схем профілактики каріозних і некаріозних захворювань.
Лікар надає широкий спектр послуг у напрямку терапевтична стоматологія. Займається діагностикою та лікуванням карієсу, патологій пародонту, наданням швидкої стоматологічної допомоги. Виконує естетичну реставрацію зубів.
Консультація безкоштовно
Щелепно-лицьовий хірург, імплантолог, пародонтолог
Анна Ігорівна – щелепно-лицевий хірург, імплантолог, пародонтолог. Займається імплантацією, видаленням зубів, пластикою вуздечок губ та язика, фахівець з лікування пародонтиту. Автор і співавтор понад 30 статей, 4 патентів. Більше 10 років викладацької діяльності в Київському медичному університеті.
Стоматолог, стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог
Лікар спеціалізується на комплексному лікуванні захворювань зубів та ясен у дорослих та дітей. Виконує видалення молочних зубів. Займається професійним відбілюванням зубів. Лікує карієс та його ускладнення, пульпіт, пародонтит, катаральний гінгівіт та інші патології. В роботі використовує сучасні методики.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог
Ірина Юріївна спеціалізується на дитячій терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу, реставрацією молочних зубів, протезуванням з використанням коронок