Сторінка 10. Лікарі стоматологи в Києві (Шевченківський район)

6,0
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Вітряк Антон Олексійович є висококваліфікованим стоматологом- ортопедом та стоматологом - терапевтом. Займається протезуванням зубів, лікуванням карієсу і його ускладнень, видаленням зубів, лікування пульпіту, періодонтиту. Зробить вашу посмішку неперевершеною!
Консультація Безкоштовно
Дитячий стоматолог
Моя мета, як лікаря, — не тільки надати якісне лікування, але й створити теплі, дружні відносини з маленькими пацієнтами та їхніми батьками. Найбільша нагорода для мене — це бачити здорові та радісні посмішки ваших дітей.
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки255
Стоматолог, ортодонт
Ортодонт стоматолог, лікує неправильне положення окремих зубів в щелепі, аномалії зубних дуг, неправильний прикус
Стоматолог-терапевт, ортопед, хірург
Доктор спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Виконує ендодонтичне лікування каналів, атиповий видалення зубів. Проводить незнімне протезування зубного ряду (металокераміка, вініри, протезування на імплантатах). Лікує всі види карієсу, займається художньою реставрацією зубів.
Стоматолог-терапевт, ортопед
Особисті якості лікаря: - Безболісне та якісне надання стоматологічних послуг. - Комплексний персональний підхід до кожного пацієнта - Зможе знайти розв'язання стоматологічної проблеми. - Лікар постійно вдосконалює свої знання, відвідує курси та семінари. - Знайде підхід та надасть допомогу пацієнтам, в яких є страх до стоматологічного лікування. - Знайде спільну мову з найвимогливішими пацієнтами
Стоматолог, ортопед, терапевт
Чому я працюю лікарем? Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Чому я працюю лікарем? Я працюю лікарем-стоматологом, бо мене захоплює можливість допомагати людям покращувати якість їхнього життя через здоров'я ротової порожнини. Я обрав цю професію, бо вважаю, що здорова усмішка — це не лише питання естетики, але й впевненість у собі, комфорт у спілкуванні та важливий аспект загального здоров'я.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Ігор Леонідович Артамонов є стоматологом хірургом та імплантологом клініки Естетіум у Києві. Працює з хірургічними етапами стоматологічного лікування, зокрема проводить видалення зубів різної складності, імплантацію, кісткові та м’якотканинні пластики, а також синус ліфтинг. У роботі вирізняється точною та впевненою мануальною технікою, уважністю до деталей і спокійною комунікацією з пацієнтом, що має особливе значення під час хірургічних втручань. Має понад п’ять років практичного досвіду в хірургічній стоматології та веде прийом дорослих пацієнтів від вісімнадцяти років.
Анастасія Олексіївна - стоматолог-терапевт, лікар із досвідом роботи. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікування карієсу та його ускладнень, захворювань пародонту, а також реставрацією зубів з використанням сучасних матеріалів та технологій. Проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання, протезування та видалення зубів тощо
Київ вул. Бульварно-Кудрявська, 33г м.Золоті ворота2366м.Театральна2545
Консультація безкоштовно