Сторінка 9. Лікарі стоматологи в Києві (Шевченківський район)

Стоматолог-ортопед
Лікар займається первинною діагностикою та лікуванням найбільш поширених захворювань зубів і слизової оболонки порожнини рота. Спеціалізується на художньої реставрації зубів. Лікує гінгівіт, зубний камінь, всі види карієсу, пародонтоз, пародонтит і стоматит. Консультує з питання вибору зубних паст. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах по стоматології.
Стоматолог-ортопед
Лікар займається знімним і незнімним протезуванням зубів. Встановлює тимчасові, керамічні та металокерамічні коронки на зуби. Виконує установку брекет-систем. Лікує адентію, пульпіт, пародонтоз, пародонтит і всі види карієсу. В роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали.
Ортодонт
Лікар займається лікуванням порушень прикусу. Виконує установку брекет-систем. Проводить лікування за допомогою прозорих кап та мікроімплантів. Здійснює прийом дорослих та дітей. Лікує утруднене носове дихання через вузьку верхню щелепу. Консультує з питань розвитку щелеп, положення та росту зубів.
Консультація бесплатно/безкоштовно
Стоматолог-ортодонт
Чому я працюю лікарем? Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі. Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Стоматолог, стоматолог-терапевт
Лікар виконує такі лікувальні процедури та операції: консультація пацієнтів, проведення КТ дослідження та складання плану лікування. Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії, роботі з фотополімерними пломбами, комплексній професійній гігієні порожнини рота, знятті зубного каменю.
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3) м.Нивки4011
Терапевт, ендодонтист
Професійне чищення зубів, лікування карієсу, консультації щодо підбору засобів гігієни та догляду за зубами
Стоматолог-терапевт, хірург-стоматолог, пародонтолог
Область інтересів: карієс зубів, художня реставрація зубів, пародонтит, естетична стоматологія та косметологія. Сертифікований фахівець з плазмотерапіі і регенеративних методик, Plexr терапії.
Лікар займається професійним чищенням зубів, пломбуванням, художньою реставрацією, шинуванням зубів, відбілюванням, герметизацією фісур, лікуванням зубів у дітей.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Консультація 650/1000 грн.