Сторінка 2. Лікарі хірурги в Києві (Подільський район)

Malvina
Була вдало прооперована Русланом Володимировичем з приводу задавненоі патології. Дуже вдячна лікарю за золоті руки та підтримку перед операцією, під час операції та після. Бажаю Вам міцного здоровʼя! Безмежно вдячна Руслану Володимировичу.
Вікторія
Самий лучший доктор
Соболь Яна
Прийшов на консультацію, лікар мене оглянув. Отримав зрозумілий опис моєї ситуації. Здав аналізи і Руслан Володимирович провів операцію. Боляче не було. Швидко і акуратно. Післяопераційний період пройшов без ускладнень. Дякую!
Клавдия Р.
Лікар все дуже акуратно, та обережно робить. Мені дуже сподобалося. Дуже позитивна людина, приємне обличчя, настрій завжди гарний, завжди заспокоїть. Хороший спеціаліст, розуміє і входить в положення будь-якої людини. Рекомендую!
Хірург, проктолог, флеболог, судинний хірург
Лікар займається лікуванням захворювань, які вимагають хірургічного втручання. Виконує весь спектр лапароскопічних операцій на органах черевної порожнини. Спеціалізується на оперативному лікуванні геморою, анальних тріщин, варикозу нижніх кінцівок і патологічних змін молочної залози. В роботі застосовує сучасні методики.
Хірург, стоматолог
Стоматолог-хірург, імплантолог
Стоматолог-хірург вищої лікарської категорії, володіє навичками виконання всіх видів хірургічних операцій в ротовій порожнині. Займається імплантацією, видаленням зубів будь-якого рівня складності, включаючи восьмі. Освоїв техніку резекції верхівки кореня, кісткову пластику, синус-ліфтинг. Працює з 3D моделюванням та хірургічними шаблонами. Активний учасник міжнародних конгресів, симпозіумів та семінарів.
Хірург
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Хірург, пластичний хірург
Доктор Дадаян Варсік Ашотовна — пластичний хірург. Протягом 13 років займається контурної і інтимної пластикою. Володіє навичками ліпосакції жирових відкладень. Видаляє грижі, доброякісні новоутворення. Прийом веде за записом. Спеціалізується в області загальної хірургії.
Гультяева Люба
13 березеня '26р.
Варсик Ашотовна мені робила операцію желчний пузирь удаліли месте скамнями дуже гарна врач внимательна к паціентам с великоі букви низький уклин вам .
Онколог, онкодерматолог, онкохірург, мамолог
Лікар-онколог, онкодерматолог, онкохірург вищої категорії. Спеціалізується на лікування захворювань: мастодиния (біль у грудях), мастити різної природи, мастопатія (фіброаденома молочної залози), доброякісні пухлинні утворень молочнйо залози, рак молочної залози, рак органів травлення. Керівник напрямку з онкології Лікар-експерт в програмі телеканалу СТБ «Я Соромлюся свого тіла» Автор і співавтор 15 наукових робіт і публікацій, зокрема, в журналах «Онкологія» та «Клінічна онкологія» Активний учасник профільних науково-практичних конференцій, семінарів, з'їздів і тематичних курсів удосконалення на території України, Німеччини, Туреччини, Іспанії. Щорічно бере участь в конгресі Європейського товариства медичних онкологів (ESMO)
Консультація 1148 мамолог/1190 онкомамолог
Київ с. Капітанівка, вул. Соборна, 21
Офтальмолог-хірург
Лікар займається лікуванням очних захворювань за допомогою оперативних методів. Проводить хірургічне та лазерне лікування катаракти. Приймає пацієнтів з косоокістю, кон'юнктивітом. Спеціалізується на блефаропластиці і реконструктивної хірургії століття. Регулярно підвищує кваліфікацію на курсах по офтальмології.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Хірург, мамолог, проктолог, флеболог, УЗД-спеціаліст
Дмитро Володимирович – досвідчений лікар-хірург, мамолог, проктолог, флеболог, УЗД спеціаліст вищої категорії. Здійснює видалення доброякісних утворень м'яких тканин (атероми, ліпоми, гігроми, ангіоми та ін.), видалення нігтьової пластинки, видалення чужорідного тіла м'яких тканин тощо. Виконує амбулаторні операції, операції на черевній стінці, операції при невідкладних станах при захворюваннях ОЧП, лапароскопічних холецистектомій. Проводить ультразвукові дослідження ОБП, заочеревинного простору, урологічні дослідження, дослідження судин кінцівок та шиї, щитовидної залози, молочних залоз, слинних залоз, органів мошонки
Проктолог, хірург
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь