Лікарі гепатологи в Києві (Подільський район)
Знайдено 2 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Зинаида Георгиевна
Сегодня ровно год как мою дочь выписали из больницы Привезла ее из Мариуполя в тяжелейшем состоянии.Татьяна Викторовна нас взяла на лечение.Черезмесяц дочь была "лялечкой". Спасибо Вам большое за спасение. Доктор от Бога.
14 грудня '17 г.
20.04.2017
Неделю назад началась рвота, диарея, боли в боку, народные средства не помогали. Обратилась к врачу, обследовалась, диагноз- панкреатит. Спасибо Татьяне Викторовне за помощь.
25 грудня '16 г.
Валентин
Обратился к Литвиновой с болями живота, думал может язва. Она опытнейший врач, быстро диагноз поставила, все оказалось не так плохо.
16 серпня '16 г.
Татьяна Алексеевна
Специалист высокого уровня. Рекомендую всем!
25 червеня '16 г.
Гастроентеролог
Доктор Літвінова консультує пацієнтів зі скаргами на болі в животі, розлади стільця, гіркоту в роті, печію, відрижку і ін. Спеціалізується на лікуванні гастриту, хронічного панкреатиту, коліту, холециститу, виразкових хвороб.
Дитячий гастроентеролог, лікар УЗД
Евграфова Наталья Борисовна
Відповідальний, уважний лікар вищої категорії. Може знайти підхід до кожного пацієнта.Гарний діагност та клініцист. Працює в галузі гастроентерології 34 роки.
Постійно вдосконалює свої професійні навички. Має наукові статті та методички.Щіра з пацієнтами то колегами. 20 років працює в клініці наш Доктор