Сторінка 2. Лікарі психологи в Києві (метро Осокорки)

Олеся Фабій
Дуже боялась лікувати зуби, постійно відкладала. Після консультації з психологом у Люмі-Дент стало значно спокійніше, змогла нормально пройти прийом. Дякую за підтримку.
Марія Федорченко
Приводила сина, який дуже боявся лікувати зуби. Перед прийомом нам запропонували консультацію з психологом у Люмі-Дент. Спеціаліст знайшов підхід до дитини, все пояснив простими словами. В результаті лікування пройшло без істерики, що для нас великий прогрес.
10 липня '25 г.
Олександра Реченко
Дуже боялась стоматологів з дитинства, навіть записатися на прийом було стресом. Перед лікуванням потрапила до психолога в Люмі-Дент - і це реально допомогло. Ми проговорили мої страхи, лікар пояснив, чому виникає тривога і як з нею працювати. На самому лікуванні почувалася набагато спокійніше, ніж очікувала.
07 вересня '25 г.
Михайло Ротманов
Звернувся до медичного психолога в Люмі-Дент через сильний страх перед імплантацією. Сподобалося, що підхід був структурований: пояснення механізму страху, техніки дихання, підготовка до процедури. Після консультації рівень напруги суттєво зменшився. Для мене це було мастхев.
18 червеня '24 г.
Невролог, терапевт
Нарколог, терапевт, невролог. Веде консультативний прийом. Займається діагностикою та лікуванням захворювань загальнотерапевтичного і неврологічного профілю. Надає наркологічну допомогу.
Консультація от 300 грн.
Психолог
Берученко Яна В'ячеславівна – медичний психолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» у Києві. Спеціалізується на роботі з пацієнтами, які мають страх перед стоматологічними процедурами, підвищену тривожність та негативний попередній досвід лікування. Проводить психологічну підготовку до прийому, допомагає подолати дентофобію та сформувати довіру до лікаря. Використовує сучасні методики психоемоційної стабілізації та техніки зниження стресу під час стоматологічного лікування.
Олеся Фабій
10 лютого '26р.
Консультація Проводить прийом лише пацієнтів «Люмі-Дент» - Безкоштовно (перші 30хв)!
Практичний психолог, психоаналітик, консультант психоаналітичної орієнтації
Індивідуальне консультування чоловіків і жінок, консультування сімейних пар, дітей, підлітків. Проблеми, які допомагає вирішити фахівець: невдоволення собою, зовнішністю, партнером, дитиною, всім тим, що відбувається в житті, тривожністю і страхами, почуттям непотрібності, втратою сенсу життя, психогенне безпліддя.
Медичний психолог дитячий та дорослий
Лікар проводить індивідуальні та групові заняття, сімейне консультування, консультування дитячо-батьківських відносин, психологічну підтримку в кризових ситуаціях, БЗЗ терапію, патопсихологічене обстеження, нейропсихологічне обстеження, нейрокорекцію, розробку і проведення індивідуальної програми, казкотерапію, арт-терапію, ігрову терапію. Займається лікуванням страхів, тривогу, невпевненість, занижену самооцінку, психоемоційне порушення при захворюваннях соматичного профілю, неврологічного та кардіологічного.
Психолог
Ольга Олександрівна - психолог з багаторічним стажем роботи. Працює з такими проблемами, як емоційна нестабільність (тривога, апатія, перепади настрою, прокрастинація), психологічний супровід вагітності та післяпологового періоду, низька самооцінка, емоційне вигорання, супровід кризових періодів, наслідки стресових або травматичних подій, особисті кордони, сімейне консультування. У роботі використовує наступні методи: тілесні практики, проєктивні методики, метафоричні карти, техніки гештальт-терапії
Консультація 1500 грн