Сторінка 2. Лікарі психологи в Києві (метро Осокорки)

Наталія
Она мне всё грамотно объяснила, ответила на вопросы. Назначила лечение, обследование и повторный приём
Крістіна Панасенко
Мені сподобалося працювати з Тетяною Василівна, дуже компетентна. Мені здалася вона уважною. Запропонувала іншого лікаря тому що вважала, що вона впорається з моєю проблемою якісніше. Викликає довіру.
Марина А.
Я обратилась к этому врачу, потому что он близко к моему дому. Доктор задала мне конкретные вопросы, дала мне несколько тестов которые я прошел и назначила лечение. Я получил ответы на свои вопросы
Григорий Орлов
Татьяна Васильевна очень ответственно подошла и полностью разобрала мою проблему. Спасибо!
Психолог Психотерапевт Психосоматолог
Кваліфікований фахівець з надання психологічної допомоги у складних життєвих ситуаціях. Займається прийомом пацієнтів та психологічними консультаціями при низькій самооцінці, втраті сенсу життя, проблемах у спілкуванні, психологічних травмах, емоційних проблемах, життєвих проблемах (розлучення, смерть близького), конфліктах з рідними, невпевненості у собі тощо. Лікування неврозів, страху, тривоги, панічних атак. Веде професійну роботу з фобіями, депресією, травмуючими подіями. Проводить онлайн-консультації.
Консультація - 1500 грн.
Психіатр, психотерапевт, нарколог
Експерт у галузі психіатрії, психофармакології та психотерапії. Гарантія професійного лікування таких захворювань та проблем: безсоння, панічні напади, депресія, порушення працездатності, порушення уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у відносинах. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором підтримуючого лікування. Ченцова Аліна Олександрівна – лікар (резидент) таких Асоціацій: «Асоціація неврологів, психіатрів та наркологів України» «Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини» «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини»
Консультація - 1900 грн.
Клінічний психолог, психодіагност
Спеціаліст надає допомогу дітям із затримками психічного та психомовного розвитку. Спеціалізується на корекції поведінки дітей з аутизмом та розладами аутичного спектру. Приймає пацієнтів, які перенесли інсульт, черепно-мозкові травми і нейроінфекцію. В роботі використовує традиційні і сучасні методики лікування.
Невролог, терапевт
Нарколог, терапевт, невролог. Веде консультативний прийом. Займається діагностикою та лікуванням захворювань загальнотерапевтичного і неврологічного профілю. Надає наркологічну допомогу.
Консультація от 300 грн.
Практичний психолог, психоаналітик, консультант психоаналітичної орієнтації
Індивідуальне консультування чоловіків і жінок, консультування сімейних пар, дітей, підлітків. Проблеми, які допомагає вирішити фахівець: невдоволення собою, зовнішністю, партнером, дитиною, всім тим, що відбувається в житті, тривожністю і страхами, почуттям непотрібності, втратою сенсу життя, психогенне безпліддя.
Психолог, дитячий психолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-04
Медичний психолог дитячий та дорослий
Лікар проводить індивідуальні та групові заняття, сімейне консультування, консультування дитячо-батьківських відносин, психологічну підтримку в кризових ситуаціях, БЗЗ терапію, патопсихологічене обстеження, нейропсихологічне обстеження, нейрокорекцію, розробку і проведення індивідуальної програми, казкотерапію, арт-терапію, ігрову терапію. Займається лікуванням страхів, тривогу, невпевненість, занижену самооцінку, психоемоційне порушення при захворюваннях соматичного профілю, неврологічного та кардіологічного.