Сторінка 2. Лікарі стоматологи в Києві (Голосіївський район)

Катруся
Дуже хотіла б подякувати лікарю! Тому що спеціаліст дуже кваліфікований. Мені дуже сподобалося відвідування, у мене була проблема. яку я давно не могла позбутися. Я залишилася дуже задоволена візитом, дуже уважно поставилася до мене.
Катя И.
Дуже-дуже професійний лікар. Дуже досвідчена. З перших секунд, розумієш, що потрапила у надійні рук. Кваліфікація не поступається закордонним спеціалістам. Все чітко, грамотно, та по суті. Дуже задоволена консультацією! Дякую!
Галина
Була на прийомі у Сергія Арсеновича. Відмінний фахівець, ввічливий та уважний професіонал! Все дуже сподобалося, залишаюся з ними лікувати свої зубки. Безперечно буду рекомендувати. Дякую за все!
Олег
Щиро вдячний за високий професіоналізм і дбайливе ставлення, було дуже комфортно. Також вся інформація та прогнози були надані дуже коректно. В цілому лікар, клініка і персонал відповідають моєму уявленню, про те,як повинна бути організована служба стомат
Стоматолог-ендодонт, хірург-імплантолог
Імплантація та інші кісткові операції. Лікування зубів (пломби, канали). Видалення зубів, включаючи «зуби-мудрості».
Стоматолог-терапевт, гігієніст, пародонтолог, ендодонтист
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів. Спеціалізується на лікуванні хвороб пародонта і слизової оболонки порожнини рота. Консультує з приводу догляду за зубами, виконує відбілювання зубів. Лікує всі види карієсу, стоматит, пародонтоз, пародонтит, гінгівіт, пульпіт.
Лікар спеціалізується в області терапевтичної стоматології та дитячої стоматології. Лікує всі види карієсу, виконує пломбування зубних каналів, проводить відбілювання і художню реставрацію зубів. В роботі використовує сучасні та традиційні методики.
Дитячий стоматолог, проводити діагностику и лікування хвороб порожніні рота у дітей різніх вікових груп. Володіє важлівімі, необхіднімі навички в Галузі дитячої психології и спілкування з неконтактні дітьми від 0 років. Перед лікуванням ставити план лікування, при необхідності проводити консультації з суміжнімі спеціалістами та батьками. После Завершення лікування дает рекомендації, як правильно доглядаті за зубами.
Київ вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 46/1 м.Виставковий центр155м.Іподром169
Дитячий стоматолог
Стоматолог - терапевт, ендодонтист
Лікар спеціалізується на лікуванні кореневих каналів зубів під мікроскопом. Займається підготовкою зубів до протезування, проводить художню реставрацію зубів фотополімерними матеріалами. Лікує карієс, пародонтит, пародонтоз, стоматит і гінгівіт. В роботі використовує сучасні методики.
Дитячий стоматолог
Стоматолог-терапевт, ортопед, імплантолог
Стоматолог-ортодонт
Консультація безкоштовно
Ортодонт, гнатолог
Бабчук Євгенія Олександрівна Лікар-ортодонт, гнатолог. Сучасна ортодонтія для дітей та дорослих Сертифікований фахівець Invisalign із сучасним підходом до вирівнювання зубів та корекції прикусу. Працює з усіма типами брекет-систем, пластинок та мікроімплантів, забезпечуючи комфортне та ефективне лікування пацієнтів будь-якого віку. Філософія лікаря Євгенії Олександрівни: «Здоров’я та гарна усмішка – це результат професійного та комплексного підходу».
Київ вул. Степана Рудницького, 15, корп. 3 (літ. А) м.Іподром