Сторінка 4. Лікарі стоматологи в Києві (Голосіївський район)
4 відгука
Антон
Я був тільки на консультації, про кваліфікацію можу сказати тільки те, що вона на досить високому рівні. Рекомендації звучать дуже переконливо, детально, дохідливо. Я отримав відповіді на всі мої запитання. Спасибі!
Валерія
Лікар дуже уважний і доброзичливий. На високому рівні провів консультацію і дав цінні рекомендації. Завдяки яким я почала розуміти суть своєї проблеми Спасибі величезне спеціалісту. На наступний прийом піду із задоволенням! Рекомендую!
Руслана
У клініці працює чудовий лікар-стоматолог - Анна Дмитрівна! Справжній професіонал своєї справи, має сучасні глибокими знаннями. Уважна, педантична, пояснює доступно, на зрозумілій мові, без термінології. Особисто мені, дуже допомогла, і я отримала відпові
Ігор
Це була перша моя консультація у лікаря і я залишився дуже задоволений. Всі рекомендації лікаря я приймаю і буду виконувати, щоб досягти позитивного результату у лікуванні. Перші зміни уже помітні не озброєним оком! Цілком задоволений!
Стоматолог-ортопед, гнатолог, хірург-імплантолог
Володіє всіма методиками стоматологічної імплантації, проводить складні операції на щелепі, працює з усіма існуючими ортопедичними конструкціями, пресованої керамікою, металокерамікою, повними знімними протезами, бюгельнимі протезами.
Стоматолог-пародонтолог
Професійна гігієна порожнини рота.
Стоматолог-ортодонт
Сучасні методики виправлення прикусу за допомогою брекет-систем різних видів, лікування захворювання СНЩС і багато іншого.
Лікування каналів, постановка пломб, професійна гігієна ротової порожнини.
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань зубів і ясен. Проводить професійну гігієну ротової порожнини і апаратне відбілювання зубів. Лікує карієс, пульпіт і періодонтит. Виконує художню реставрацію зубів. В роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали та новітні техніки.
Стоматолог- терапевт, ортопед
Бюркланд Кирилл Сергеевич
Спеціалізація: протезування на імплантах, відновлення зубного ряду безметалевими конструкціями (коронки, вкладки, накладки, вініри), реставрація, лікування карієсу і його ускладнень.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-ортодонт
Комаревский Тимофей Сергеевич
Стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед
Коломиец Иван Александрович
Дитячий стоматолог, терапевт
Клещ София Александровна
Мій підхід до пацієнтів - лікування в діалозі, завжди описую і розповідаю пацієнтам як маленьким так і дорослим що роблю і як проводжу лікування, лікую без страху, а з лагідною адаптацією. Вже 10 років є менторкою, а наразі керівницею в молодіжній скаутській організації «Пласт», там близько співпрацюю з підлітками з 11 років, тому радо знаходжу спільну мову і веду діалог зі своїми пацієнтами також.
Стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог
Шевченко Яна Леонидовна
Емпатія до пацієнта, сучасні можливості стоматології та раннє виявлення проблеми-ключ до здорової усмішки на роки вперед.