Сторінка 7. Лікарі гінекологи в Києві (Голосіївський район)

Хочу висловити свою подяку Ользі Сергіївні. Допомогла вирішити мою проблему, з якою бігала по різних лікарях не один місяць. А тут потрапила в Верум за рекомендацією подруги, вже не сподівалася, що все налагодитися, а мені допомогли. Одним словом, спасибі!
Катя
Дочка начала жаловаться на боли внзу живота: педиатр выписала направление к детскому гинекологу. Я пожалуй перепугалась больше, чем она сама - в таком юном возрасте, по плану я должна была ее подготовить к такому визиту не менее, чем через пять лет, но здоровье дочери важнее, так что конечно же отправились к Татьяне Борисовне. Врач оказалась очень приятной и доброжелательной женщиной, умеющей и успокоить и поддержать. Диагноз оказался, слава Богу, тоже не очень страшным, лечимся, спасибо!
05 грудня '16 г.
Дитячий гінеколог
Дитячий гінеколог, проводить консультації для дівчаток при скаргах на дискомфорт в області сечостатевої системи. При необхідності виконує огляд за допомогою кольпоскопа. Також займається проведенням УЗД органів малого таза, збором і вивченням біологічних матеріалів для постановки діагнозу. Виписує висновок, призначає відповідну терапію. Практикує як консервативні, так і оперативні методи лікування.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні безпліддя, а також захворювань сечостатевої системи. Займається медичним наглядом за перебігом вагітності, визначає стан плода, приймає пологи. Надає лікарську допомогу у родовому процесі, допомагає у післяпологовий період.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар УЗД
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи, працює з ускладненнями. Спеціалізується на консервативному та хірургічному лікуванні патологій шийки матки. Успішно лікує кісти яєчників, міоми матки та безпліддя. В роботі використовує сучасні методики.
Aкушер-гінеколог
Київ с. Ходосівка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Гінеколог
Маю досвід 30 років по спеціальності акушерство та гінекологія та перинатології в лікувальних закладах 3-го рівня. Отримала міжнародну сертифікацію Fetal Medicine Foundation
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Здійснює амбулаторний прийом, консультує пацієнток із клімактеричними розладами. Проводить діагностику та лікування патологій шийки матки, порушень менструального циклу, діагностику та лікування запальних процесів.
Лікар дерматовенеролог зі стажем 19 років та вищою категорією консультує в клініці «Дім імунітету» очно та онлайн. Консультує пацієнтів із гострими і хронічними шкірними захворюваннями, а також із хворобами які передаються статевим шляхом.