Лікарі урологи в Запоріжжі (Олександрівський район)
Знайдено 4 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Славко
Просто чудовий фахівець! Довелося побувати у нього на консультації. все пройшло просто чудово. Лікар оглянув, запропонував декілька варіантів вирішення проблеми. Все швидко, якісно та ефективно. Дякую Вам за професіоналізм. Рекомендую!
Глеб
Мене довгий час турбувала дуже делікатна проблеми. З якою я соромився йди до лікарів. Одного разу болі стали зовсім нестерпними, так що я був змушений звернутися до цього спеціаліста. Лікар дуже хороший! Швидко та якісно вирішив моє питання.
Донченко Геннадий
Отличный врач,приятный человек.Рекомендую.
Люба
Очень понравился сервис, все вежливые, все объяснят, покажут, проведут. Довелось и в стационаре полежать, персонал на уровне, девочки бегают все время, суетятся, спрашивают о самочувствии и пожеланиях. Отдельное спасибо оперирующему меня доктору Артёму Владимировичу Весельскому.
Теперь только к Вам.
13 грудня '19 г.
Лікар займається виявленням і комплексним лікуванням урологічних патологій. Виконує масаж простати, ректальний огляд, інстиляцію і катетеризацію сечового міхура. Лікує запалення нирок, сечокам'яну хворобу, кісти нирок, неспецифічний уретрит, цистит, простатит і пієлонефрит.
Уролог, онкохірург
Лікар-уролог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні проблем, пов'язаних з сечостатевої системою. Доктор проводить консультації, а також займається лікуванням чоловічого безпліддя, циститу, холециститу, простатиту і аденоми простати. Після постановки точного діагнозу фахівець призначає ефективні методи лікування і контролює стан пацієнта до повного його одужання.
Уролог, онкохирург
Лікар-уролог вищої категорії, успішно захистив кандидатську дисертацію, завідує напрямком «Літотрипсія». Володіє методами ультразвукової діагностики органів сечостатевої системи, виконує черезшкірну нефростомію, ендоскопічне подрібнення каменів в нирках. Автор понад 40 наукових робіт, п'яти патентів і одного інформаційного листа.
Уролог, хірург
Копылов Артем Сергеевич
Лікар займається комплексним лікуванням урологічних захворювань консервативними та хірургічними методами. Виконує цистоскопію. Проводить ендоурологічні діагностичні маніпуляції. Приймає пацієнтів з сечокам'яною хворобою, аномаліями розвитку сечовидільної системи та хворобами зовнішніх статевих органів.