Сторінка 4. Терапевти в Одесі

Фільтр: (Знайдено 34 лікаря 30 відгуків) Сортування: (Оцінка)
Тина
Прекрасный врач, 10/10. Сразу видно, что Геннадий Викторович - профессионал своего дела. Является лечащим врачем нашей семьи уже более пяти лет. Быстро, а главное всегда правильно ставит диагнозы и подбирает самое эффективное лечение. Человек он очень воспитанный и обходительный. Рекомендую всем своим знакомым.
27 травня '16 г.
Юрий
Врач, который знает свое дело. Рекомендую.
05 травня '16 г.
Это мой доктор, которго я посещаю регулярно и всем его рекомендую!
28 листопада '16 г.
Очень хороший доктор. Диагноз поставил на первом приеме и назначил простое, но эффективное лечение. Спасибо.
13 серпня '16 г.
Николай
Мне врач очень понравился. Проведенное лечение помогло справиться с заболеванием. Спасибо.
07 листопада '16 г.
Едуард
Доктор помог мне справится с заболеваним. Очень благодарен за оказанную помощь.
13 червеня '16 г.
Терапевт, Ендокринолог
Консультація 620/720 грн.
Одеса вул. Академіка Корольова 33 Б р.Київський
Сімейний лікар, УЗД-спеціаліст
Сімейний лікар
Денис Валерійович – сімейний лікар, який надає комплексну медичну допомогу для всієї родини. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці різних захворювань у дітей і дорослих. Лікар веде пацієнтів із хронічними хворобами, забезпечує моніторинг загального стану здоров'я та надає рекомендації щодо здорового способу життя.
Сімейний лікар
Олексій Ярославович – сімейний лікар, який надає первинну медичну допомогу дітям та дорослим. Спеціалізується на нагляді за здоров'ям родини, створенні індивідуальних оздоровчих планів, профілактиці, діагностиці, лікуванні та реабілітації з використанням сучасних методів.