Сторінка 28. Приватні лікарі в Одесі
Голубева Марина Леонидовна
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-13
Психолог, Гешталь-терапевт
Северин Светлана Николаевна
Мене звати Світлана, я дипломований психолог та психотерапевт у навчанні. Обираю для себе гештальт підхід і продовжую розвиток у цьому напрямку.
Гештальт підхід я обираю тому що він дозволяє розглянути особистість цілісно, досліджуючи і емоційну частину, і когнітивну, і тілесну. Мета моєї роботи не у досягненнях і не в спробах змінити клієнта, а у допомозі помічати себе: свої потреби, переживання. У знаходженні ресурсу та внутрішніх опор, у прийнятті себе та свого темпу життя. Гештальт про тут і зараз, про почуття та потреби.
В роботі я уважна та чуттєва, йду за клієнтом, віддаю перевагу спокійному та повільному темпу у роботі. Турбуюсь за комфорт, розумію та приймаю "ні" клієнта, та не заглиблююсь без згоди.
На власному досвіді розумію, як важливо враховувати кордони іншої людини.
Я впевнена, що підтримка та прийняття без оцінки і засудження творить диво.
Консультація 750/650 грн.
Ендокринолог
Георгиева Ольга Ярославовна
Серед патологій, які лікує Ольга Ярославівна, присутнє ожиріння, цукровий діабет, зоб, гіпотиреоз та інші хвороби ендокринологічного профілю.
Панчешенко Инна Александровна
Інна Олександрівна уважний лікар з великим досвідом лікування хвороб очей.
Отоларинголог (ЛОР)
Подпорина Елизавета Сергеевна
Єлизавета Сергіївна є спеціалістом у сфері отоларингології, проводить ендоскопічний огляд ЛОР-органів та призначає лікування, яке підбирає індивідуально під кожного пацієнта. Лікарка займається промиванням порожнини носа, промиванням лакун мигдаликів, видаленням сірчаної пробки тощо.
Психолог, психотерапевт
Гончаренко Юлия Дмитриевна
Тотти Ксения Александровна
Займається діагностикою та лікуванням хвороб, що виникають в сечостатевій системі: уретрит, цистит, статеві інфекції, простатит, та інші. Ксенія Олександрівна є дуже уважною та чуйною до кожного свого пацієнта.
Кардиолог
Каминская Наталья Викторовна
Лікує такі захворювання, як: серцева недостатність, порушення серцевого ритму, гіпертонічна хвороба, захворювання артерій, артеріол, капілярів тощо.
Федосова Елена Ивановна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт