Сторінка 3. Сімейні лікарі в Одесі

Рады, что у нас такой компетентный семейный доктор. Алла Михайловна прекрасно ориентируется в современных методах лечения и не раз помогал нашей семье справляться с разными заболеваниями. Спасибо!
Сімейний лікар
Лікар спеціалізується в області сімейної медицини. Протягом 18 років успішно діагностує і лікує вірусні захворювання. Займається корекцією імунітету, консультує онкопацієнтів. Бере активну участь у конференціях і семінарах.
Терапевт, сімейний лікар, лікар УЗД
Акушер-гінеколог, сексолог, сексопатолог, андролог, уролог, урогінеколог, сімейний лікар
Сімейний лікар
Денис Валерійович – сімейний лікар, який надає комплексну медичну допомогу для всієї родини. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці різних захворювань у дітей і дорослих. Лікар веде пацієнтів із хронічними хворобами, забезпечує моніторинг загального стану здоров'я та надає рекомендації щодо здорового способу життя.