Сторінка 14. Лікарі в Одесі (Приморський район)

Вероніка
Мені сподобався досвід лікаря, вона швидко знайшла суть проблеми, надала адекватні рекомендації. Уважно слухає пацієнта, я дуже задоволений проведеною діагностикою. В подальшому буду звертатися до неї ще. Рекомендую безперечно!
Лікар Лалак Віра Михайлівна - уважна, доброзичлива людина. Надала професійну консультацію, відповіла на всі питання пов'язані із моєю проблемою. Спасибі за професіоналізм та уважне ставлення до мого здоров'я! Буду рекомендувати усім!
Виктория
Доктор меня вовремя принял и отпустил, врач все сделал, назначил следующий сеанс и первоначальный осмотр провел, спросил в чем суть и что беспокоит меня, он сказал от чего и почему это происходит, в процессе выявились неполадки и он начал исправлять их. Доктор общительный, доброжелательный и вежливый мужчина!
Владислава
К Игорю Геннадьевичу попали по совету подруги. Заинтересовал авторский метод этого врача для мануальной педиатрии. И мне, и ребенку понравился подход Мухина. Были у него уже на нескольких сеансах. Самочувствие отличное. Будем приходить еще.
Спеціаліст з лікування хребта, масажист, педіатр
Консультація безкоштовно
УЗД-спеціаліст
Лікар займається діагностикою захворювань внутрішніх органів за допомогою ультразвукового обладнання. Відстежує зміну в органах на тлі призначеної терапії. Виконує УЗД органів черевної порожнини та малого тазу, щитовидної залози та м'яких тканин. Систематично підвищує кваліфікацію з ультразвукової діагностики.
Хірург, пластичний хірург
Лікар спеціалізується в області пластичної хірургії. Перед проведенням операції призначає лабораторні аналізи, ЕКГ і УЗД внутрішніх органів. На підставі отриманих даних підбирає методику проведення хірургічного втручання. Виконує герніопластику, маммопластику, склеротерапію, абдомінопластику, отопластику, ринопластику.
Анестезіолог
Лікар забезпечує безболісність і безпеку оперативного втручання для пацієнта. Перед операцією в індивідуальному порядку підбирає дозу і склад знеболюючих препаратів, а також метод введення наркозу. Виконує внутрішньовенну анестезію, спинальну анестезію й епідуральну анестезію.
Психотерапевт
Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович спеціалізується на лікуванні хвороб психіки різних ступенів тяжкості. Надає консультації, в ході якої виявляє первинні проблеми психіки пацієнта, призначає сеанс або серію сеансів з метою відновлення психічного здоров'я людини до меж норми. Практикує психоаналіз, гештальт-терапію, екзистенціальну психотерапію. Проводить лікування алкоголізму і наркоманії шляхом кодування і гіпнозу, лікує розлад харчової поведінки за допомогою бесіди. Виводь з глибоких і затяжних депресій. Усуває хронічну втому нервової системи, неврози і інші тривожні стани. Практикує когнітивно-бихевиоральную терапію.
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні простатиту, еректильної дисфункції, передчасного сім'явиверження, аденоми передміхурової залози та інших урологічних захворювань. Олексій Валерійович при необхідності призначає ударно-хвильову терапію, лабораторні аналізи та інструментальні дослідження.и
Флеболог, судинний хірург
Олександр Миколайович – флеболог та судинний хірург з великим досвідом у лікуванні захворювань вен та судин. Спеціалізується на діагностиці та хірургічному лікуванні патологій венозної системи, забезпечуючи пацієнтам професійний підхід та сучасні методи терапії.
Гінеколог, гінеколог-естетист
Лікар УЗ діагностики