Сторінка 53. Приватні лікарі в Одесі
3 відгука
Маша
Врач знает, что надо делать.
Мне нравится
10 травня '18 г.
Надежда
Пару месяцев назад была у него на приеме. Меня беспокоила папиллома на руке. Она чесалась и это мкня беспокоило. Вместо еармалтного назначения, врач взял листик и ручку и начал на листике в ряд ставить +- даже без пометок, спрашивая вопросы-когда у меня был секс и сколько половых партнеров. Орал на весь кабинет, что ОК это очень очент вредно! И что гормоны принимать нельзя!!! Далее самое смешное. Провел пальцами по спине и грудной клетке и сказал:"ну мне все ясно. У меня есть волшебные укольчики. Только не у меня. У моего друга врача. Вы пройдете терапию и ко мне.
Я спросила, что у меня, он начал орать, что это не мое дело и ему виднее
На мой вопрос - гормональный ли препарат, он ответил -"чучуть". Капец. Спросила, может мне сперва анализы надо какие-то сдать, он разораося, что наша межицина тупая и что, я не вижу, чтоли, что он с другой страны и у них там медицина другая и лечат по-другому. Пока он орал, я прогуглила препарат. Оказалось, что словом "чучуть"это гормональное средство не назовешь. После моего замечания на этот счет-стал орать еще больше и махать руками. Я ушла. Крик и ругань меня сопровождвла до самого выхода.
Алла
Очень хороший доктор. Рекомендую)
22 серпня '16 г.
Терапевт, нефролог, лікар УЗ діагностики
Шидловская Юлия Владимировна
Косметолог, дерматовенеролог
Лікар косметолог, дерматовенеролог, що займається лікуванням венеричних і шкірних захворювань, проведенням лазерної епіляції. Працює з сучасними методиками, спрямованими на корекцію фігури.
Ортопед-травматолог
Бородецкий Андрей Вячеславович
Терапевт, ендокринолог
Язданфар Даниела Фаруховна
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-17
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст Капітоненко Вікторія Валеріївна — психолог, психотерапевт. Протягом 5 років надає пацієнтам грамотну психологічну допомогу. Лікар спеціалізується на відновленні залежних людей. Допомагає впоратися з панічними атаками, депресивними станами, страхом смерті. Працює за індивідуальними схемами.
Ковалева Анастасия Сергеевна
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань ЛОР-органів. Виконує промивання носа шляхом переміщення, катетеризацію євстахієвих труб, пункцію гайморових пазух. Здійснює видалення сторонніх тіл з носа, вух, глотки, гортаноглотки. Успішно лікує ларингіт, отит, синусит, гайморит та тонзиліт.
Гінеколог
Афанасьева Кристина Александровна
Лікар-гінеколог в Одесі, яка працює з повним спектром жіночого здоров’я: від базової діагностики до хірургічних та естетичних процедур.
Судинний хірург, флеболог, лікар ультразвукової діагностики
Карпенко Дмитрий Олегович
Ендокринолог
Чернявская Анна Сергеевна
Користуюсь принципами доказової медицини. Завжди готова допомогти пацієнту досягнути його мети разом, крок за кроком