Сторінка 4. Приватні лікарі у Миколаєві
Знайдена 241 лікар
Людмила
Врач супер! Супер! Добавить больше нечего! Очень хороший специалист и человек! Рекомендую!
Сегодня были на повторном приеме у детского гинеколога, как врач очень хорошая, внимательная, все понятно объяснила, расписала. Ребенку даже понравился прием. Ну и как человек очень приятная. Врача Гомберг Марину Валентиновну рекомендую!
Наталья
Доктор Константинов Артур Иванович - отличный специалист, обращалась к нему по поводу подтяжки лица. К сожалению с возрастом появились «бульдожьи щечки» и нависшие веки. Мне окончательно перестало нравиться свое отражение, и я решилась на пластику в клинике «Златадерма», предварительно проконсультировавшись и убедившись, что это подходит для моего здоровья. Операция прошла безболезненно, как и восстановительный процесс после неё. Мне были назначены рекомендации после операции, которые я выполняла. Также приходила ещё не осмотр после операции, чтобы убедится, что все в порядке. С задачей справились на «отлично» - лицо подтянуто, как будто минус 10 лет! Такая аккуратная и точная работа, такой ответственный подход к ней и предварительные осмотры, консультации – всё это достойно похвалы! Заметно, что доктор с большим опытом работы, поскольку выполнил операцию хорошо и после неё нет негативных последствий и осложнений. Эффект омоложения лица заметен, и я счастлива! Спасибо огромное!!
Юліана
Все чудово! Лікар професійний, та уважний. Один з кращих у кого мені довелося побувати. Все дуже сподобалося. Дякую! Рекомендую!
Пластичний хірург
Спеціаліст Константинов Артур Іванович — пластичний хірург. Кваліфікується в області естетичної хірургії. Усуває видимі дефекти, вроджені та набуті аномалії. Лікар вищої категорії проводить підтяжку обличчя, ліквідує зайві жирові відкладення. Проводить корекцію форми і об'єму молочних залоз. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
Гінеколог дитячий
Дитячий гінеколог Гомберг Марина Валентинівна проводить консультативний прийом, виявляє порушення при розвитку статевої системи у дівчаток, консультує з питань менструального циклу, первинним і вторинним статевим ознаками.
Галина Петрівна - лікар акушер-гінеколог з багаторічним досвідом роботи, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань жіночих статевих органів та порушень менструального циклу, діагностиці та лікуванні патологій шийки матки та інших жіночих хвороб
УЗД-спеціаліст
Денис Вікторович отримав спеціалізацію з ультразвукової діагностики та почав працювати саме в цьому напрямку. Постійно поглиблює та накопичує знання та вміння з даної спеціалізації, на прийомі завжди панує доброзичлива та дружня атмосфера.
Консультація от 315
Отоларинголог, отоларинголог дитячий
Куличенко Юлия Вячеславовна
Психолог, Психотерапевт
Психолог, психотерапевт, гештальт-терапевт. Проводить індивідуальні та групові консультації з питань, пов'язаних з гендерними, міжособистісними і сімейними стосунками. Надає послуги діагностики та лікування психосоматичних захворювань, розладів поведінки і самоусвідомлення. Працює з дітьми від 5 років.
Консультація 2100/2600 (парна)
Дитячий кардіоревматолог
Каневская Ирина Викторовна
Уролог, андролог, сексолог, сексопатолог, венеролог
Смерницький Володимир Сергійович — мабуть, один із найвідоміших урологів, якого знають у багатьох країнах завдяки відточеній хірургічній практиці. Лікар-уролог вищої категорії, фахівець у напрямках пластичної та естетичної урології, андрології та сексології, практикуючий хірург-уролог у Миколаєві. Член Європейської асоціації урологів (EAU), Європейського товариства сексуальної медицини (ESSM) та Асоціації естетичних, пластичних і реконструктивних хірургів. Провідний уролог-андролог у Миколаєві Центру урології, андрології та інтимної пластики "АЛЕВІТ".
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-13
Лікар тільки оперує. Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії займається лікуванням захворювань жіночої статевої системи. За свідченнями виконує оперативні втручання. Спеціаліст в області інтимної хірургії та естетичної гінекології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-13
Консультація (не консультує, оперує)
Ендоскопіст
Микитенко Виталий Степанович