Сторінка 4. Приватні лікарі у Миколаєві
3 відгука
Наталья
Доктор Константинов Артур Иванович - отличный специалист, обращалась к нему по поводу подтяжки лица. К сожалению с возрастом появились «бульдожьи щечки» и нависшие веки. Мне окончательно перестало нравиться свое отражение, и я решилась на пластику в клинике «Златадерма», предварительно проконсультировавшись и убедившись, что это подходит для моего здоровья. Операция прошла безболезненно, как и восстановительный процесс после неё. Мне были назначены рекомендации после операции, которые я выполняла. Также приходила ещё не осмотр после операции, чтобы убедится, что все в порядке. С задачей справились на «отлично» - лицо подтянуто, как будто минус 10 лет! Такая аккуратная и точная работа, такой ответственный подход к ней и предварительные осмотры, консультации – всё это достойно похвалы! Заметно, что доктор с большим опытом работы, поскольку выполнил операцию хорошо и после неё нет негативных последствий и осложнений. Эффект омоложения лица заметен, и я счастлива! Спасибо огромное!!
Маша
Прошло несколько лет, пока я решилась на увеличения груди. Долго я выбирала врача, остановилась на Константинове Артуре, о выборе не пожалела. Врач компетентный, сделал все лучшим образом, и я и муж остались довольны.
Тома
Артур Иванович ликвидировал у меня жировые отложения в области живота. Результатом я осталась довольна, врач компетентный и внимательный. Вдруг что, буду еще к нему обращаться. Огромное спасибо.
Пегин Евгений Леонидович
Пластичний хірург
Спеціаліст Константинов Артур Іванович — пластичний хірург. Кваліфікується в області естетичної хірургії. Усуває видимі дефекти, вроджені та набуті аномалії. Лікар вищої категорії проводить підтяжку обличчя, ліквідує зайві жирові відкладення. Проводить корекцію форми і об'єму молочних залоз. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
Психолог, Психотерапевт
Психолог, психотерапевт, гештальт-терапевт. Проводить індивідуальні та групові консультації з питань, пов'язаних з гендерними, міжособистісними і сімейними стосунками. Надає послуги діагностики та лікування психосоматичних захворювань, розладів поведінки і самоусвідомлення. Працює з дітьми від 5 років.
Консультація 2100/2600 (парна)
Гінеколог дитячий
Дитячий гінеколог Гомберг Марина Валентинівна проводить консультативний прийом, виявляє порушення при розвитку статевої системи у дівчаток, консультує з питань менструального циклу, первинним і вторинним статевим ознаками.
УЗД-спеціаліст
Отоларинголог, отоларинголог дитячий
Куличенко Юлия Вячеславовна
Уролог, андролог, сексолог, сексопатолог, венеролог
Смерницький Володимир Сергійович — мабуть, один із найвідоміших урологів, якого знають у багатьох країнах завдяки відточеній хірургічній практиці. Лікар-уролог вищої категорії, фахівець у напрямках пластичної та естетичної урології, андрології та сексології, практикуючий хірург-уролог у Миколаєві. Член Європейської асоціації урологів (EAU), Європейського товариства сексуальної медицини (ESSM) та Асоціації естетичних, пластичних і реконструктивних хірургів. Провідний уролог-андролог у Миколаєві Центру урології, андрології та інтимної пластики "АЛЕВІТ".
Дитячий кардіоревматолог
Каневская Ирина Викторовна
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-29
Лікар тільки оперує. Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії займається лікуванням захворювань жіночої статевої системи. За свідченнями виконує оперативні втручання. Спеціаліст в області інтимної хірургії та естетичної гінекології.
Консультація (не консультує, оперує)