Кухарик Володимир Петрович
Проктолог, Хірург
лікар вищої категорії
Лікар займається комплексною діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань прямої кишки і промежини. Спеціалізується на видаленні геморою, анальних тріщин. Проводить оперативне втручання з метою видалення поліпів з кишечника. Приймає пацієнтів за попереднім записом. Приймає дітей з 10р.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
19 квітня '21р.
Я обратилась с проблемой геморроя к врачу Кухарику В. П., он начал мое лечение, которое мне помогло. Выражаю свою благодарность за профессионализм и хорошее отношение как к пациенту. И отдельно благодарю девочек администраторов.
Диана
12 квітня '21р.
Обратилась к проктологу Кухарик В. П. с болью в заднем проходе. При осмотре диагностировали геморрой. На первом приеме было очень страшно и стыдно, но осмотр прошел не так больно так я ожидала. Прохожу здесь лечение, состояние улучшилось. Врач очень внимательный, рассказывает все доступно.
Стас
17 грудня '19р.
Хороший лікар! Оглянув, все пояснив! Післяопераційний період пройшов без ускладнень. Все дуже сподобалося. Рекомендую!
- 2001 р. – закінчив Запорізький державний медичний університет за спеціальністю: лікувальна справа.
- 2001 р. — проходив інтернатуру в хірургічному відділенні 3-ї міської лікарні м. Миколаєва.
Курси підвищення кваліфікації
- 2010 р. – курси удосконалення лікарів по циклу «Медицина невідкладних станів», Запорізький інституту післядипломної освіти.
- 2010 р. — курси з невідкладної медичної допомоги на догоспітальному етапі в учбово-тренувальному центрі екстреної медичної допомоги.
Схожі спеціалісти:
Проктолог, хірург