Сторінка 18. Урологи в Києві

Олег
Спасибо за назначенное лечение!
17 серпня '16 г.
Сергей
Огромное спасибо за вложенный труд в мое лечение!
31 травня '16 г.
Андрей
Грамотный врач, адекватное лечение. Рекомендую.
Дмитрий
Молодой, но очень грамотный спец. Есть с чем сравнить. Сделал мне операцию на рецидив. Вывел из болезни полностью. Рекомендую
23 травня '17 г.
Василий Н.
В лице Александра Анатольевича нашел понимающего человека и превосходного специалиста. Для меня то, что он смог меня вылечить, - что-то похожее на чудо. Безмерно благодарен!
Андрій
Звертався до лікаря з проблемами сечового міхура. Вдячний за допомогу. Зараз я почуваюся добре. Завдяки лікуванню налагодилось життя.
Нефролог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-20
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу) м.Харківська327м.Бориспільська214
Педіатр
Дотримуюсь принципів доказової медицини . Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів. Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні. За вакцинацію. Хобі :фотографія,флюїдарт. Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Київ с. Ходосівка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055
Уролог, лікар УЗД
Доктор займається лікуванням захворювань сечовидільної системи та інфекцій, що передаються статевим шляхом, виконує різні процедури, в тому числі: бужування уретри, видалення гострих кондилом, масаж передміхурової залози і т.д. Проводить лікування імпотенції, еректильної дисфункції.
Уролог, онколог
Лікар уролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування венеричних захворювань, хвороб сечостатевої системи, чоловічої статевої системи. Закінчив Національний медичний університет ім. А.А. Богомольця.
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії урологічних патологій. Приймає пацієнтів, у яких спостерігаються проблеми з сечовипусканням і хворобливі відчуття в нижній частині живота. Успішно лікує цистит, сечокам'яну хворобу, уретрит, простатит, аденому простати і хвороби, що передаються статевим шляхом.
Київ с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Дерматовенеролог, Уролог, Дерматолог
Лікар-дерматовенеролог, уролог. Приймає дітей і дорослих з питаннями венеричних захворювань, рідкісних і поширених дерматозів, акне і акнеформних дерматозів, видалення новоутворень шкіри і т.д. Є викладачем дерматовенерології в Медико-косметологічному коледжі «Best result».
Уролог, УЗД-фахівець
Доктор Шматюк Тарас Ігорович спеціалізується в області урології. Проводить консультації та комплексні діагностичні дослідження органів чоловічої статевої та сечовивідної систем. В роботі використовує ультразвукову діагностику. Виявляє причини і лікує безпліддя у чоловіків. Виконує хірургічні операції з метою пластики вуздечки крайньої плоті, видалення кісти, лікування варикоцеле і гідроцеле. Крім того, приймає пацієнтів з симптоматикою інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Андрійчук Владислав Михайлович - досвідчений лікар уролог із 5-річним стажем роботи. Закінчив НМУ ім. О.О. Богомольця у 2019 році та відтоді успішно лікує захворювання сечовидільної системи у чоловіків і жінок, аденому простати, простатит, еректильну дисфункцію та інші урологічні проблеми. Додатково спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Працює в клініці "Оксфорд Медікал". Запишіться на прийом до Владислава Михайловича для професійної медичної допомоги!