Сторінка 20. Урологи в Києві

Олег
Спасибо за назначенное лечение!
17 серпня '16 г.
Сергей
Огромное спасибо за вложенный труд в мое лечение!
31 травня '16 г.
Андрей
Грамотный врач, адекватное лечение. Рекомендую.
17 липня '16 г.
Дмитрий
Молодой, но очень грамотный спец. Есть с чем сравнить. Сделал мне операцию на рецидив. Вывел из болезни полностью. Рекомендую
23 травня '17 г.
Василий Н.
В лице Александра Анатольевича нашел понимающего человека и превосходного специалиста. Для меня то, что он смог меня вылечить, - что-то похожее на чудо. Безмерно благодарен!
Андрій
Звертався до лікаря з проблемами сечового міхура. Вдячний за допомогу. Зараз я почуваюся добре. Завдяки лікуванню налагодилось життя.
Уролог-андролог
Доктор лікує широкий спектр урологічних захворювань. Виконує УЗД нирок, органів мошонки та сечового міхура. Проводить катетеризацію сечового міхура, масаж простати, біопсію простати, висічення крайньої плоті та видалення кіст придатка яєчка. Приймає пацієнтів із циститом, орхітом, пієлонефритом, чоловічою безплідністю, сечокам'яною хворобою.
Уролог, хірург
Чорна Юлія Григорівна - лікар-уролог. Проводить огляд, консультацію, місцеве лікування і оперативні втручання, катетеризацію сечового міхура, висічення поліпа уретри Висічення кісти придатка яєчка, інстиляція сечового міхура.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Уролог, Лікар-ультразвукової діагностики