Сторінка 19. Урологи в Києві
384 відгука
Олег
Спасибо за назначенное лечение!
17 серпня '16 г.
Сергей
Огромное спасибо за вложенный труд в мое лечение!
31 травня '16 г.
Андрей
Грамотный врач, адекватное лечение. Рекомендую.
17 липня '16 г.
Дмитрий
Молодой, но очень грамотный спец. Есть с чем сравнить. Сделал мне операцию на рецидив. Вывел из болезни полностью. Рекомендую
23 травня '17 г.
Василий Н.
В лице Александра Анатольевича нашел понимающего человека и превосходного специалиста. Для меня то, что он смог меня вылечить, - что-то похожее на чудо. Безмерно благодарен!
Андрій
Звертався до лікаря з проблемами сечового міхура. Вдячний за допомогу. Зараз я почуваюся добре. Завдяки лікуванню налагодилось життя.
Педіатр
Русин Зоряна Богдановна
Дотримуюсь принципів доказової медицини .
Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів.
Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні.
За вакцинацію.
Хобі :фотографія,флюїдарт.
Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Заболотная Мирослава Николаевна
Эпельбаум Ольга Ивановна
Чому я працюю лікарем?
Я вважаю, що професія лікаря найголовніша і найпотрібніша у світі, оскільки людське здоров’я - це найбільша цінність. Маю
велике бажання допомагати людям, стараюся знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта та прагну, щоб після
спілкування зі мною у людини залишилися лише приємні емоції та спокій, що все під контролем.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Фалько Кирилл Эдуардович
Терапевт, ендокринолог, сімейний лікар
Яременко Ольга Владимировна
Уролог, лікар УЗД
Доктор займається лікуванням захворювань сечовидільної системи та інфекцій, що передаються статевим шляхом, виконує різні процедури, в тому числі: бужування уретри, видалення гострих кондилом, масаж передміхурової залози і т.д. Проводить лікування імпотенції, еректильної дисфункції.
Ющенко Виктория Александровна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань. Здійснює профілактичні огляди. Розшифровує результати ЕКГ. Приймає пацієнтів із ГРВІ, бронхітом, риносинуситом, артеріальною гіпертензією, панкреатитом, холециститом, радикулітом, невралгією та іншими патологіями.
Уролог, УЗИ-фахівець
Гриднев Андрей Андреевич
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням урологічних захворювань хірургічними та консервативними методами. Виконує операцію з видалення водянки яєчка, протезування яєчка та операцію Мармара при варикоцеле. Проводить чоловічу цистоскопію, радіохвильове або лазерне видалення кондилом, папілом промежини або зовнішніх статевих органів.
Уролог, андролог
Хомяк Евгений Васильевич
Лікар займається діагностикою та лікуванням урологічних захворювань. Приймає пацієнтів з частими сечовипусканнями, різями при сечовипусканні, хворобливою еякуляцією та уретральними виділеннями. Є автором методик лікування урогенітальних інфекцій, простатиту, уретриту, імпотенції.
Уролог-андролог, лікар УЗД в урології
Калюжный Даниил Геннадьевич
Лікар лікує запальні захворювання нирок та сечового міхура, захворювання органів мошонки, чоловіче безпліддя, простатит, везикуліт, аденому передміхурової залози, синдром хронічного тазового болю. Здійснює амбулаторний прийом пацієнтів від 18 років. Виконує катетеризацію сечового міхура, лікувальний масаж передміхурової залози.