Сторінка 57. Стоматологи в Києві
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Назаренко Евгений Юрьевич
В роботі лікар надає перевагу використанні цифрових технологій та працює виключно зі збільшенням. Комплексний підхід до пацієнта та реалізація найкращого варіанту лікування - це основна мета під час кожного прийому.
Джумаева Анастасия Юрьевна
Лікар займається діагностикою та лікуванням карієсу та його ускладнень,некаріозних захворювань зубів,проводе відбілювання зубів,еститичними реставраціями зубів.
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Витряк Антон Алексеевич
Вітряк Антон Олексійович є висококваліфікованим стоматологом- ортопедом та стоматологом - терапевтом.
Займається протезуванням зубів, лікуванням карієсу і його ускладнень, видаленням зубів, лікування пульпіту, періодонтиту. Зробить вашу посмішку неперевершеною!
Стоматолог-хірург
Денисенко Кирилл Вадимович
Стоматолог-хірург
Лікар займається діагностикою та лікуванням хірургічних захворювань порожнини рота,спеціалізується на типовом атиповом видаленні зубів мудрості,дентальної імплантації відстроченої та одномоментної,операції синус-ліфтинга,направленої кісткової та тканинної регенерації
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Волынец Илья Владимирович
Волинець Ілля Володимирович висококваліфікований стоматолог, ортопед, терапевт. Здобув вищу освіту в національному медичному університеті імені О.О. Богомольця.
Займається протезуванням зубів, виготовленням коронок, вінірів, знімних протезів, протезуванням на імплантатах, лікуванням карієсу і його ускладнень, видаленням зубів, лікування пульпіту, періодонтиту
Зинец Денис Васильевич
Чому я працюю лікарем?
Я працюю лікарем-стоматологом, бо мене захоплює можливість допомагати людям покращувати якість їхнього життя через здоров'я ротової порожнини. Я обрав цю професію, бо вважаю, що здорова усмішка — це не лише питання естетики, але й впевненість у собі, комфорт у спілкуванні та важливий аспект загального здоров'я.
Лапко Артем Николаевич
Терапевт-ендодонтист-ортопед. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, чищення зубів Air Flow. Займається установкою керамічних, металокерамічних, безметаллових (цирконієвих) коронок, вінірів, люмініри. Проводить мікропротезування зубів (вкладки), протезування на імплантатах і двоетапну (класичну) імплантацію зубів.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Ульянов Илья Анатольевич
Стоматолог- терапевт, ортопед
Бюркланд Кирилл Сергеевич
Спеціалізація: протезування на імплантах, відновлення зубного ряду безметалевими конструкціями (коронки, вкладки, накладки, вініри), реставрація, лікування карієсу і його ускладнень.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт