Сторінка 57. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог, ортодонт
Ортодонт стоматолог, лікує неправильне положення окремих зубів в щелепі, аномалії зубних дуг, неправильний прикус
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань зубів і ясен. Успішно лікує пульпіт, карієс, пародонтит, гінгівіт, стоматит. Виконує професійну гігієну порожнини рота, видаляє зубний камінь. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів та ясен. Виконує професійне чищення зубів. Спеціалізується на знімному та незнімному протезуванні зубів, видаленні зубів. Лікує всі види карієсу, підвищену чутливість зубів, кровоточивість ясен, відшарування ясен від зубів.
Лікар – стоматолог
Закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.Лікар проводить терапевтичний і ортопедичний прийом. Лікування карієса зубів на різних стадіях, лікування пульпітів. Сучасна обробка кореневих каналів, лікування періодонтиту. Відновлення усіх груп зубів із застосуванням композитних матеріалів світлового затвердіння. Володіє методиками прямої реставрації зубів. Професійна гігієна порожнини рота. Проводить комплексну підготовку пацієнтів з поступовим протезуванням, в тому числі на імплантантах.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар спеціалізується в області терапевтичної стоматології та пародонтології. Виконує професійну чистку зубів, ремінералізацію зубів, лазерне відбілювання зубів. Консультує з приводу правильної гігієни ротової порожнини. Лікує карієс і його ускладнення, гінгівіт і пародонтит.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-ортопед
Стоматолог, ортодонт
Лікар стоматолог-ортодонт, спеціалізується на усуненні вроджених і набутих щелепних патологій у дітей і дорослих. У компетенції лікаря поєднання знань технічних і медичних для усунення неправильного прикусу, лицьового асиметрії, підготовка пацієнта до протезування. Звертатися до Дмитра Володимировича необхідно при порушенні дихання через дефекти щелепи, при неправильному жуванні і т.д. Займається профілактикою патологічних змін, пов'язаних з втратою зубів або травмою щелепи.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Шита Діана Валеріївна – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни ротової порожнини, відбілюванні зубів, художній реставрації зубів, профілактиці та лікуванні карієсу та некаріозних уражень. Використовує в своїй роботі мікроскоп, систему ізоляції кофердам та безболісну комп’ютерну анестезію STA.
Консультація безкоштовно
Київ вул. Бульварно-Кудрявська, 33г м.Золоті ворота2366м.Театральна2545