Сторінка 51. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-імплантолог, хірург
Стоматолог - хірург
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Київ вул. Салютна 2-Б м. Нивки255
Дитячий стоматолог
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Київ вул. Салютна 2-Б м. Нивки255
Київ вул. Бульварно-Кудрявська, 33г м.Золоті ворота2366м.Театральна2545
Стоматолог-хірург
Пародонтолог
Олександра, лікар - пародонтолог спеціалізується на: діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ясен і тканин навколо зубів за EFP протоколами, Лікування гінгівіту та пародонтиту, Проведення пародонтальної терапії, а саме: глибоке очищення коренів зубів, видалення зубного каменю та нальоту, Хірургічне лікування, таке як: пародонтальні операції, спрямовані на відновлення пошкоджених тканин, Профілактика захворювань ясен: консультування пацієнтів щодо правильної гігієни ротової порожнини та регулярних профілактичних заходів. Лікар - пародонтолог працює у тісній співпраці з іншими стоматологами для забезпечення комплексного підходу до Вашого лікування та догляду за ротовою порожниною.
Стоматолог - ортопед
Дмитро спеціалізується на лікуванні карієсу на різних стадіях, установці пломб і реставрацій. Прекрасно знаходить контакт із пацієнтами.
Київ пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10 м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24 м.Мінська103м.Оболонь206м.Героїв Дніпра227