Сторінка 3. Лікарі в Києві (метро Шулявська)
Знайдена 221 лікар
Дуже уважний лікар, професіонал своєї справи
Ірина
Дуже уважний лікар, професіонал своєї справи
Полесюк Валентина
Роза Маіловна дякую Вам за професіоналізм, за людяність, увагу.
Правильно підібрані ліки нормалізували мій стан , зникли супутні хвороби ( такий як жахливий кашель).Буду Вас рекомендувати
Уролог, андролог
Уролог надає послуги по терапії сечокам'яної хвороби. Займається лікуванням уретриту, передчасного сім'явиверження, чоловічого безпліддя, Консультує як лікар-сексолог.
Київ
вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Палац спорту11м.Площа Українських героїв54м.Хрещатик1812
Кардіолог
Христина
15 серпня '26р.
Лікар дуже сподобалась!
Терапевт, УЗД-фахівець
Кандидат медичних наук Гасанов Анвер Аждарович має значний досвід роботи в області терапії і УЗД діагностики. Проводить такі процедури як УЗД щитовидної залози, органів черевної порожнини, УЗД нирок і органів малого тазу, пальпація, аускультація, перкусія та тонометрія.
Київ
вул.Олександра Кониського, 38 (кол Тургенєва)
м.Лук'янівська226м.Золоті ворота2612м.Хрещатик3713
Сурдолог
Спеціаліст з сурдологічної допомоги дітям і дорослим з порушенням слуху. Аудіолог. В своїй роботі використовує різні підходи і прийоми діагностики дефектів і порушень слуху та подальшого підбору ефективних методів реабілітації та слухопротезування.
Кардіолог, УЗД-фахівець, лікар функціональної діагностики
Бурко Володимир Ярославович – досвідчений лікар, який спеціалізується на кардіології, УЗД-діагностиці та функціональній діагностиці. Проводить ЕКГ, холтерівське моніторування, УЗД внутрішніх органів і доплерографю, а також консультує пацієнтів із хронічними захворюваннями. Лікує серцево-судинні захворювання, а також займається профілактикою та діагностикою різних патологій.
Сімейний лікар, терапевт, ендокринолог, УЗД-спеціаліст
Досвідчений, уважний лікар володіє навичками і знаннями як в області терапії, ендокринології так і в інших суміжних областях. Лікар постійно вдосконалює свої знання відвідуючи сучасні міжнародні конференції. Займається лікуванням внутрішніх органів, інфекційних захворювань тощо. Призначає та контролює необхідне лікування та діагностичні процедури.
м. Вишневе, вул. Освіти, 19
УЗД-фахівець
Людмила Володимирівна - УЗД-фахівець зі стажем роботи понад 20 років. Спеціалізується на діагностиці захворювань органів черевної порожнини, малого таза, щитоподібної залози, судин та суглобів. Має глибокі знання анатомії, володіє сучасними методиками УЗД-обстеження. Постійно підвищує кваліфікацію, дотримується високих стандартів точності та уважності до пацієнта.
Тетяна
03 серпня '26р.
Лікар провела УЗД серця в клініці Адоніс. Я задоволена прийомом. Лікар дуже уважна, приємна в спілкуванні, кваліфікована. Дякую, Людмила Володимирівна.
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Виконує медикаментозне переривання небажаної вагітності, вакуум-аспірацію на ранніх термінах вагітності. Лікує захворювання шийки матки і патології, що передаються статевим шляхом. Проводить відеокольпоскопію, діагностичне вишкрібання цервікального каналу і стінок матки. Консультує з приводу використання окремих методів контрацепції.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Керівник хірургічного відділення Центру Ока, рефракційний хірург, провідний фахівець із діагностики та лікування короткозорості, далекозорості та астигматизму. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK); проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання
Шморгун Євгеній Федорович
10 серпня '26р.
Доброго дня, дуже задоволений роботою лікаря, мені одразу був поставлений правильний діагноз і завдяки йому я зараз бачу та можу жити з обома очима. Щиро ВАМ ВДЯЧНИЙ, шановний пане Карімлі Юніс Аліпаша Огли. Бажаю Вам міцного здоровʼя, успіхів у роботі...
Консультація 800/1050 грн.