Лікарі кардіологи в Києві (метро Шулявська)
4 відгука
Ірина
Дуже уважний лікар, професіонал своєї справи
Ірина
Дуже уважний лікар, професіонал своєї справи
Полесюк Валентина
Роза Маіловна дякую Вам за професіоналізм, за людяність, увагу.
Правильно підібрані ліки нормалізували мій стан , зникли супутні хвороби ( такий як жахливий кашель).Буду Вас рекомендувати
Ігор
У Батушкіна Валерія Володимировича я спостерігаюся вже понад три роки. У мене вроджена вада серця. Валерій Володимирович завжди уважний під час прийому, пропонує нові методики для лікування хвороби. Зараз якість мого життя значно покращилася. І головне, я знаю до кого звернутися за допомогою при першій необхідності.
15 грудня '19 г.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-12
Кардіолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексної терапії захворювань серцево-судинної системи. Веде плановий прийом пацієнтів. Надає екстрену допомогу. Спеціалізується на лікуванні ішемічної хвороби серця, тромбозів, тромбофлебітів, гіпертонічної хвороби та інфаркту. Працює з вродженими і набутими вадами серця.
Консультація 2200/2500 грн.
Кардіолог, УЗД-фахівець, лікар функціональної діагностики
Бурко Володимир Ярославович – досвідчений лікар, який спеціалізується на кардіології, УЗД-діагностиці та функціональній діагностиці. Проводить ЕКГ, холтерівське моніторування, УЗД внутрішніх органів і доплерографю, а також консультує пацієнтів із хронічними захворюваннями. Лікує серцево-судинні захворювання, а також займається профілактикою та діагностикою різних патологій.
Дубовик Виктор Александрович
Лікар спеціалізується на терапії патологій серцево-судинної системи. Здійснює прийом дорослих та дітей. Приймає пацієнтів з аритмією, атеросклерозом, стенокардією, ішемічною хворобою серця, інфарктом міокарда. Виконує доплерографію серця та електрокардіографію.
Солощенко Анна Витальевна
18 років роботи в інфарктному відділенні Олександрівської лікарні м. Києва. Також працювала в Україно- німецікій клініці та клініці Інго. В 2020 році заснувала власний медичний центр. Автор 2 книг із тиражем більше 25 000 примірників, має свій блог для пацієнтів. Має вищу категорію. Перша консультація 1 година. Лікування всіх серцево- судинних захворювань. Велике значення надає профілактиці хвороб, зокрема інфарктів та інсультів.
Консультація 1700/850 грн.
Кардіолог
Лікар-кардіолог вищої кваліфікаційної категорії надає послуги консультативного прийому, оглядів, а також проведення ряду діагностичних досліджень, включаючи електрокардіографію та добовий моніторинг. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань серцево-судинної системи, як стенокардія, фібриляція, інфаркти та інсульти. Веде прийом пацієнтів зі скаргами на запаморочення і підвищене серцебиття.
Кардіолог, сімейний лікар
Овсепян Оксана Артуровна