Лікарі акушери-гінекологи в Києві (метро Шулявська)
Наукова ступінь
Категорія
Нонна
Прекрасный врач, профессионал своего дела. После консультаций у нескольких специалистов выбрала Александра Васильевича. Рекомендую
Чудесный доктор!
Была очень неприятная ситуация у мамы, которая требовала операционного вмешательства. Долго выбирали доктора, в итоге остановили выбор на Александре Васильевиче и не прогадали. Мама быстро отходит, доктор внимательный, аккуратный.
Теперь наблюдаемся у него и мама и я.
Рекомендую!
Алёна
Внимательный, думающий, знающий свою профессию доктор. Рада, что попала в надёжные руки Инны Васильевны. Рекомендую. Таких врачей бы побольше!
01 серпня '19 г.
Полина
Для меня Инна Васильевна - лучший женский врач. Она глубоко вникает в проблему пациентки и находит лучшее решение именно для нее. Я ей полностью доверяю.
Акушер-гинеколог, Главный врач медицинского центра
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, акушер-гінеколог. Має ступінь кандидата медичних наук. Проводить консультаційні прийоми. Досконало володіє технікою проведення малоінвазивних гінекологічних процедур, зокрема діагностичної та терапевтичної гистероскопии, а також лапароскопічних операцій.
Акушер-гінеколог, гінеколог
Інна Василівна має практичні навички в галузі акушерства та гінекології: проводить консервативну та оперативну терапію. Лікар веде пацієнток з ендокринною патологією та виконує всі можливі види гінекологічних оперативних втручань: від операцій на шийці та на придатках матки до пластичних операцій на зовнішніх статевих органах. Є експертом у галузі профілактики, діагностики та лікування жіночих захворювань
Правдивая Галина Александровна
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Кретова Надежда Владимировна
Доброштан Елена Анатольевна
Акушер-гінеколог, репродуктолог, гінеколог, УЗД спеціаліст
Якушина Анастасия Леонидовна
Спеціалізується на лікуванні безпліддя (програми ЕКЗ), гінекологічних хвороб, діагностиці та лікуванні запальних процесів органів малого тазу, кольпоскопії та біопсії шийки матки, ендометрія. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, щитоподібної залози, молочної залози, органів черевної порожнини, а також малоінвазивні оперативні втручання – ехогістеросальпінографія, радіохвильова диструкція шийки матки, лазерна вапорація шийки матки. Естетична гінекологія – плазмоліфтінг, лазерне омолодження, філери.