Сторінка 42. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

Ірина
Коли обираєш пластичного хірурга, перше, що шукаєш у відгуках — це безпека та реальний результат. Моя операція вже позаду, і я хочу поділитися своєю історією для тих, хто все ще вагається. ​Операція (абдомінопластика) та перші етапи реабілітації пройшли без жодних ускладнень. Для мене було критично важливо, щоб усе зажило правильно, і результат виправдав очікування. Так і сталося: жодних розходжень швів, інфекцій чи дефектів. Попри те, що лінія шва поки що прихована під стріпами, загальний вигляд тіла, його нові пропорції та рівний силует уже викликають у мене захоплення. ​Якщо ви зараз перебуваєте на етапі пошуку і вам страшно зробити перший крок — я щиро рекомендую звертатися саме до Дмитрія Сергійовича. Це той фахівець, який поєднує в собі колосальний професіоналізм, ювелірну точність хірургічної майстерності та надзвичайну людяність. З ним ви відчуваєте абсолютну безпеку, чіткість і розуміння того, що ваше здоров’я — у надійних руках. До нього можна і треба йти, якщо ви мрієте про бездоганний результат без зайвих тривог. ​Кажуть, що пластична хірургія змінює зовнішність, але Дмитрій Сергійович зробив значно більше — він подарував мені відчуття «живого життя». Це свобода, впевненість і радість від власного відображення. Безмежно вдячна лікарю за його золоті руки!
16 травня '26 г.
андрей
был на приеме у Светлана Степановна все прошло хорошо этот врач знает своё дело спасибо вам
23 травня '17 г.
Пластичний хірург, комбустіолог
Дмитрій Гомола - пластичний хірург із фокусом на естетичній та реконструктивній хірургії тіла. Спеціалізується на операціях з корекції контурів тіла та грудей, поєднуючи хірургічну точність, сучасні методики й індивідуальний підхід до кожного пацієнта. У своїй практиці орієнтується на природний результат, гармонію форм і безпечне відновлення після втручань. Дмитрій Сергійович спеціалізується на пластичній та реконструктивній хірургії. Основні напрямки роботи - абдомінопластика, боділіфтинг, мамопластика та корекція контурів тіла. Також виконує естетичні операції обличчя, зокрема блефаропластику, застосовуючи сучасні підходи до омолодження.
Ірина
16 травня '26р.
Лікар-УЗД, Гомеопат, Гірудотерапевт
Спеціаліст ультразвукової діагностики, гирудотерапевт, гомеопат, иглорефлексотерапевт в техніці Су-Джок. Має значний досвід роботи, використовує альтернативні методи діагностики і лікування. На практиці застосовує різні методики класичної і нетрадиційної медицини. До Світлани Степанівні звертаються при проблемах серцево-судинної системи, порушення в роботі органів дихання, при болях в суглобах, в шиї і спині, при порушенні роботи статевої системи у жінок.
Головний лікар клініки Інститут планування сім'ї (IPF). Лікар найвищої категорії акушер-гінеколог, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікуванні жіночої безплідності, клімактеричних порушень циклу, захворювань, що передаються шляхом, а також міоми матки, молочниці та ін.
Акушер-гінеколог, лікар з пренатальної діагностики
Доктор Порхун Василь Васильович має другу лікарську категорію в областях акушерства і гінекології. Спеціалізується на інфекційних захворюваннях жіночої сечостатевої системи. Діагностує і лікує такі недуги, як хламідіоз і паппіломовіруса. Крім того, займається лікуванням безпліддя у жінок, ендометріозу і міоми матки. Як терапевтичного методу використовує радіохвильові технології. Проводить профілактику захворювань, що передаються статевим шляхом.
Доктор Кузнєцова-Арабулі Юлія Володимирівна спеціалізується в області загальної терапевтичної практики. Діагностує і лікує неускладнені захворювання життєво важливих систем організму, включаючи дихальну, травну і серцево-судинну. Також займається лікуванням недуг кістково-м'язової системи. Практикує медикаментозну терапію. При необхідності виписує направлення до вузькопрофільних спеціалістів. Лікує такі хвороби, як вегетосудинна дистонія, гастрит, цистит і холецистит, суглобові артрози.
Київ вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1») м.Берестейська
Марина Сергіївна Шаповалова спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Займається лікуванням карієсу і кореневих каналів зуба. Виконує професійну чистку зубів. Розробляє індивідуальні схем профілактики каріозних і некаріозних захворювань.
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних патологій. Лікує полікістоз яєчників, ендометріоз і захворювання шийки матки. Проводить профілактику хвороб, що передаються статевим шляхом. Виконує відеокольпоскопію і біопсію шийки матки.
Лікар спеціалізується в області отоларингології. Приймає дорослих, дітей з 4 років. Лікує тонзиліти, отити, етмоїдити, ангіни, риніти. Виконує видалення стороннього тіла з носа і вух, промивання пазух носа і видалення сірчаних пробок. Проводить риноскопию і отоскопію.
Доктор займається діагностикою та лікуванням широкого спектру урологічних патологій. Лікує цистит, простатит і сечокам'яну хворобу. Виконує бужирование уретри, біопсію яєчка і простати, резекцію сечового міхура і протезування яєчка. Проводить цистоскопию.
Гінеколог
Лікар-гінеколог Дуркіна Рлена Романівна займається лікуванням таких захворювань, як запальні хвороби органів малого таза, вульвагінального кандидозу, ерозії шийки матки, захворювань. Також займається лікуванням хвороб, які передаються статевим шляхом.