Сторінка 5. Лікарі в Києві (метро Почайна)

Фільтр: (Знайдено 280 лікарів 5 відгуків)
Знайдено 280 лікарів
5 відгуків
Сортування: (ПІБ)
Галя
Малая подхватила ветрянку. Лечились у Ларисы Викторовны. Очень довольны уровнем ее профессионализма. Ребенка вылечили нормально без бабкиных методов. Считаю, это отличный показатель!
16 вересня '19 г.
Рита
Надоело равнодушное отношение в нашей детской поликлинике, занялась поиском врача для своего ребенка. Рада, что мне порекомендовали Вишневскую, это просто везение. Лариса Владимировна педиатр с большим опытом, уже не раз нам здорово помогла.
Витя
Месяц назад у сына появилась сыпь на коже, насморк и повысилась температура, я сильно испугалась, обратились к Ларисе Владимировне. Замечательный врач, только такие должны работать с детьми.
19 грудня '16 г.
Месяц назад заметила, что ребенок стал плохо спать, дышит через рот, появилась гнусавость голоса. Подумала, что это простуда, капал сосудосуживающие препараты, но эффекта особого не было. Когда появилась одышка у ребенка в процессе игры, решила проконсультироваться у педиатра. После диагностики диагностировали полип в носовой полости. Две недели назад перенесли операцию, сейчас дыхание у малыша свободное, и я спокойна))) Спасибо огромное за помощь!
04 листопада '16 г.
Педіатр, неонатолог
Лікар-педіатр першої категорії, надає допомогу пацієнтам при дитячих інфекційних захворюваннях, алергічних захворюваннях, шлунково-кишкового тракту.
Акушер-гінеколог, мамолог, УЗД-фахівець
Педіатр, дитячий отоларинголог
Займається лікуванням ГРВІ, захворювань дихальної системи, органів травлення у дітей, веде спостереження за розвитком і ростом дітей, проводить огляди перед вакцинацією.
Педіатр, неонатолог
Педіатр вищої категорії, займається лікуванням дитячих інфекційних хвороб, захворювань гастроентерології, алергології, пульмонології. Катерина Федорівна в своїй практиці широко використовує гомеопатичне лікування.
УЗД-фахівець
Ортопед-травматолог
Хірург, щелепно-лицьовий хірург
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Стоматолог-ендодонтист
Лікар спеціалізується на лікуванні кореневих каналів зуба, проводить їх пломбування. Видаляє уражені карієсом тканини та захищає внутрішню частину зуба від подальшого пошкодження. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, пародонтитом. В роботі використовує сучасні методики.
Київ пр-т Володимира Івасюка (пр-т Героїв Сталінграда), 6, корп. 2 м.Оболонь254м.Почайна366
Анестезіолог
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець